Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (27/12)

Published

on

 

 

Κριός

Η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική καθώς θα υπάρξουν πολλά αστρολογικά δρώμενα τα οποία θα καθορίσουν όχι μόνο αυτές τις ημέρες αλλά και τις αρχές του νέου έτους. Στις 21/12 σηματοδοτεί το χειμερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή στην αρχή του χειμώνα. Σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά.

 

 

Ταύρος

Η είσοδος του Ήλιου εγκαινιάζει την αρχή του χειμώνα και σου δημιουργεί την ανάγκη να δραπετεύσεις -είτε φυσικά είτε νοητά- από όλα αυτά που κρατούν τις σκέψεις σου εγκλωβισμένες το τελευταίο διάστημα. Ίσως να υπάρχουν κάποια σχέδια τα οποία όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο να υλοποιηθούν μέσα σε αυτές τις ημέρες.

 

Δίδυμοι

Είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο αναμνήσεις οι οποίες θα σε προβληματίσουν και ίσως να μην σε αφήσουν να χαλαρώσεις και να περάσεις όπως θα ήθελες αυτές τις ημέρες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 δείχνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για ενδοσκόπηση και περισυλλογή.

 

 

Καρκίνος

Θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα είναι αφιερωμένο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στις 21/12 θα εγκαινιάσει αυτή την περίοδο. Μία επαγγελματική σχέση ή μία προσωπική θα βρεθούν στο προσκήνιο και ίσως να υπάρξουν και αναθεωρήσεις σε αυτές. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας ίσως να νιώθεις περισσότερο ευάλωτος σε ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν

 

 

Λέων

Όσο οδεύουμε προς το τέλος αυτού του μήνα τόσο περισσότερο ενδεχομένως να νιώθεις μία πίεση, ιδιαίτερα σε ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά φέτος στις 24/12 και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 

 

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα που θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσοχή στην προσωπική σου ζωή και σε διάφορες δραστηριότητες που σε βοηθούν να εκφραστείς όμως τις έχεις αφήσει λίγο πίσω λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας. Θα έχεις δημιουργικότητα, έμπνευση και φαντασία στο προσκήνιο και βοηθά πάρα πολύ στην έκφραση των συναισθημάτων σου.

 

 

Ζυγός

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, να ασχοληθείς με το σπίτι και να περάσεις χρόνο σε αυτό. Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο.

 

 

Σκορπιός

Μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Ίσως να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με συγγενικά σου πρόσωπα, όμως προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επεκταθούν αυτές τις ημέρες.

 

Τοξότης

Η νέα θέση του Ήλιου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και δείχνει πως αν πιστέψεις στον εαυτό σου σίγουρα μπορείς να καταφέρεις πολλά από αυτά που θέλεις. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από υποθετικές σκέψεις οι οποίες θα μπορούσαν να «δηλητηριάσουν» τη σχέση με το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Τα πάντα γύρω μας μπορεί να παγώνουν και να σκοτεινιάζουν φαίνεται πως για εσένα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, καθώς η νέα θέση του Ήλιου φέρνει ζεστασιά στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία  να έρθεις πιο κοντά και να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με αγαπημένα σου πρόσωπα ακόμα και με συνεργάτες σου.

 

 

Υδροχόος

Φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αξιολογήσεις μία σχέση που είχες ή τη στάση σου απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή μία συγκεκριμένη κατάσταση και να δεις και τα θετικά και τα αρνητικά. Βρίσκεσαι σε ένα διάστημα που οι υποθέσεις του παρελθόντος θα έχουν την τιμητική τους.

 

Ιχθύες

Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και η επικοινωνία είτε δια ζώσης είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων με τους φίλους και τους γνωστούς σου θα έχουν την τιμητική τους. Όσο περνούν οι ημέρες θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία θα ρίξουν λίγο τη διάθεσή σου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement