Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Τρίποντο με γκολ για τη Λίβερπουλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Αγγλία και γενικότερα το Νησί είναι στο επίκεντρο των αθλητικών γεγονότων αυτές τις ημέρες, μιας και παραδοσιακά υπάρχουν πολλά ματς ανά μικρό χρονικό διάστημα για να κρατούν το εορταστικό κλίμα.

Μάθε τα πάντα για τις καζινο προσφορες*.

Στο ματς που ξεχωρίζει σήμερα για τη Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες στην έδρα της Λέστερ, η οποία προέρχεται από μια «ηχηρή» συντριβή στο Μάντσεστερ.

ΛΕΣΤΕΡ: Μια από τις χειρότερες βραδιές της αμυντικά τα τελευταία χρόνια είχε η Λέστερ πριν δυο ημέρες στο Μάντσεστερ, εκεί όπου είδε την εστία της να παραβιάζεται 6 φορές. Παρά την άμεση αντίδραση από το 4-0 της Σίτι στο 4-3, ο Ρότζερς δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τη συνέχεια, καθώς η άμυνα δεν ανταποκρίθηκε στη προσπάθεια. Κόντρα στη Λίβερπουλ το έργο της ομάδας θα είναι εξίσου δύσκολο, ενώ υπάρχουν και απουσίες σημαντικές και κομβικές, όπως αυτές των Σογιουντσού, Έβανς, Ντάκα, Περέιρα, Μπέρτραντ και πιθανότατα του Μπαρνς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Δεν έπαιξε το ΣΚ που μας πέρασε κόντρα στη Λιντς και έτσι μπαίνει στη κόντρα με τη Λέστερ ξεκούραστη. Η Λίβερπουλ προέρχεται από τη πρόκριση στο Λιγκ Καπ κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο, όμως εκείνη η αναμέτρηση δε θα έχει καμία σχέση με αυτή. Σήμερα οι «κόκκινοι» θα έχουν ένα σχεδόν πλήρες ρόστερ και σε καμία περίπτωση δε θέλουν να μείνουν περισσότερο πίσω από τη Σίτι στη μάχη του τίτλου. Ο Κλοπ θα ξεκινήσει με τον Τσιμίκα μετά τη τιμωρία του Ρόμπερτσον, ενώ εκτός δίνονται ακόμα οι Οριγκί και Τζόουνς, παίκτες που δεν επηρεάζουν το σχήμα του Γερμανού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο ξεκούραστη, πιο γεμάτη στο ρόστερ, σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά και με καλύτερη ψυχολογία, η Λίβερπουλ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη. Το διπλό παίζεται με το over 2.5 στο 1.70 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρίες με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement