Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Στη φάκα Βουλγάρα για τις απάτες με τροχαία-μαϊμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα «δίχτυα» των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών έπεσε 50χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενικών τους προσώπων σε «μαϊμού» τροχαία.

Η 50χρονη, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αποτελούσε μέλος κυκλώματος -από τις διωκτικές αρχές αναζητούνται τρεις ακόμα άνδρες- που θησαύριζε με το κόλπο των «μαϊμού» τροχαίων.
Η δράση της ανακόπηκε όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά με Πατρινή, στην οποία είπε πως συγγενικό της πρόσωπο ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο. Μάλιστα, της ζήτησε 4.000 ευρώ για να μην έχει μπλεξίματα και πήγε η ίδια στο σπίτι της γυναίκας και παρέλαβε το χρηματικό ποσό. Ωστόσο, όταν η παθούσα αντελήφθη πως της είχαν στήσει παγίδα ενημέρωσε την Αστυνομία και μετά από αναζητήσεις συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Από την προανάκριση έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις απάτης και μια ακόμα απόπειρα απάτης στην Πάτρα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι όπου διέμενε, βρέθηκαν μεγάλο χρηματικό ποσό, περίπου 100.000 ευρώ, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας. Η συλληφθείσα πήγε χθες στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement