Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Δε κοντράρεται η Σίτι

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι αναβολές είναι καθημερινό, πλέον, φαινόμενο σε αθλητικά γεγονότα σε όλη την Ευρώπη και φυσικά αυτό έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τη στοιχηματική μας δραστηριότητα, μιας και οι επιλογές μειώνονται. Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέαμα που μας προσφέρεται.

Μάθε τα πάντα για τα Στατιστικα στοιχηματοσ.

Στην Αγγλία, αρκετά ματς έχουν… επιβιώσει των αναβολών και στο Λονδίνο σήμερα, η νεοφώτιστη και σκληροτράχηλη Μπρέντφορντ, θα υποδεχθεί τη πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ψάχνει να μεγαλώσει τη διαφορά της στη κορυφή.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Δε κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο Μπράιτον μετά τα δυο γρήγορα γκολ των αντιπάλων της, όμως η εικόνα της δεν ήταν άσχημη για ένα ακόμα ματς. Ο μεγάλος στόχος των Λονδρέζων είναι η παραμονή και έχουν δείξει πως έχουν όλα τα φόντα να το καταφέρουν. Ματς όπως αυτό με τη Σίτι που έρχεται, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει τι μπορεί να κάνει κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους, έχοντας ήδη κόψει τη… φόρα σε μερικούς (Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ). Ο κόουτς Φρανκ δε θα έχει τους βασικούς Νόργκαρντ και Γένελτ, αμφίβολοι οι επίσης βασικοί Χέντρι και Εμπουεμό.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Αν κάποιος έχει παρακολουθήσει τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι φέτος, σου δίνει την εντύπωση πως αν… φορτσάρει σε ένα σημείο του 90λεπτου, μπορεί να πετύχει 2 και 3 γκολ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι πρωταθλητές έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν τα συνεχή ματς της περιόδου με απόλυτη επιτυχία και ο Γκουαντιόλα έχει κάνει πολύ καλή χρήση όλων των διαθέσιμων παικτών του. Στόχος είναι ακόμα ένα τρίποντο, αυτή τη φορά με τη Μπρέντφορντ, ώστε να αποσπαστεί ακόμα πιο πολύ στη κορυφή. Εκτός για τον Ισπανό οι άρρωστοι Γουόκερ και Ρόντρι, δύσκολα ο Στόουνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ούτε να σκέφτεται δε θέλει η Σίτι το ενδεχόμενο να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία που της προσέφερε η Λίβερπουλ. Ο Γκουαρντιόλα ξέρει πως να διαχειριστεί το ρόστερ του και περιμένουμε ακόμα μια παράσταση των «πολιτών». Θα πάρουμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν τουλάχιστον 3 φορές στο 1.80 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement