Connect with us

Αθλητισμός

Ξανά στο Νοσοκομείο ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος

Published

on

Από το πρωί της Δευτέρας ο “Έλληνας” παλαίμαχος άσος της Παναχαϊκής Ανδρέας Μιχαλόπουλος δίνει μια ακόμη μεγάλη μάχη για τη ζωή.

Ο 73χρονος τέως προπονητής εισήχθη ξανά  στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας» με ουρολοίμωξη.

Ο παλαίμαχος παίκτης της κοκκινόμαυρης ομάδας έχοντας πάρει εξιτήριο προ ημερών έκανε για προληπτικούς και μόνο λόγους, εκ νέου εισαγωγή.

Σύμφωνα με ανθρώπους του οικογενειακού του περιβάλλοντος σήμερα ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Όπως ανέφεραν στο gnomip.gr  πρόσωπα της οικογένειάς του: “Το αγόρι μας συτίζεται κανονικά και θα μείνουμε κοντά του όσες μέρες κι αν χρειαστούν”.

Από το πλευρό του άλλωστε δεν έχει φύγει λεπτό ούτε η σύζυγός του Γιώτα, ούτε και τα παιδιά του Γιώργος και Μαριέτα.

Από την άλλη φίλοι του, αλλά και παλιότεροι συμπαίκτες του, καθώς και ο Σύλλογος Παλαιμάχαχων Παναχαικής βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία με την οικογένεια του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, προκειμένου να μαθαίνουν νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Η οικογένειά του από την πλευρά της ευχαριστεί τον Διευθυντή της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κώστα Κούκιο, τον γιατρό Δημήτρη Μαρκόπουλο, καθώς και τον πνευμονολόγο Τάκη Γεωργακόπουλο, αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” για ότι κάνουν για τον δικό τους άνθρωπο.

Τάσος Αγγελόπουλος

Ροή ειδήσεων

Advertisement