Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Μπαράζ κλοπών αλλά και… συλλήψεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από κατάστημα ενδύματα, συνολικής αξίας 130 ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού άνδρα ένα αλυσοπρίονο και έναν τροχό.
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από ανασφάλιστο φορτηγό αυτοκίνητο ημεδαπού άνδρα, εργαλεία, συνολικής αξίας 300 ευρώ.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
-Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ γραμμάρια κάνναβης.
-Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μεταλλικό μαχαίρι, τύπου πεταλούδα.
ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πέντε αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement