Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Πάτρα: Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου της Αχαΐας για τη νέα χρονιά(ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πανδημία και η αντιμετώπισή της κυριαρχεί στα χείλη του πολιτικού κόσμου της περιοχής μας, ενώ στα μηνύματά τους για την νέα χρονιά γίνεται αναφορά στην ακρίβεια, ανέχεια και στην ανάγκη για περισσότερη αλληλεγγύη.

Τσιγκρής: «Με δουλειά από όλους μας»

Ο βουλευτής της ΝΔ Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής δήλωσε: «Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά. Προσευχηθήκαμε να είναι καλύτερη χρονιά για όλους τους Ελληνες, αλλά θέλει δουλειά και προσπάθεια από όλους. Πρώτα και κύρια η ευθύνη είναι σε μας, που οφείλουμε να είμαστε γνήσιοι πρεσβευτές και υπερασπιστές των συμφερόντων της πατρίδας και των πολιτών μας. Σε προσωπικό επίπεδο επωμίζομαι εις ολόκληρον αυτήν την ευθύνη. Χρόνια Πολλά σε όλους».

Σία Αναγνωστοπούλου: «Με αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου τόνισε: «Χρόνια Πολλά σε όλους, με Υγεία. Εύχομαι να ξεμπερδέψουμε γρήγορα από την πανδημία και να εμβολιαστούμε όλοι. Επίσης, το 2022 να είναι μια χρονιά με αλληλεγγύη, αγάπη και κοινωνική δικαιοσύνη. Είναι μια με πολλές δυσκολίες μπροστά μας, με ακρίβεια, με ανέχεια, πρέπει να αγωνιστούμε να κρατηθούμε όρθιοι. Θα τα καταφέρουμε. Χρόνια Πολλά».

Χ. Μπονάνος: «Το επόμενο δίμηνο θα είναι δύσκολο»

Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος τόνισε: «το κυριότερο που πρέπει να κάνουμε αυτήν την στιγμή είναι να βοηθήσουμε όλοι και να δείξουμε στην πράξη την κοινωνική μας αλληλεγγύη και να συμβάλλουμε ώστε να περάσουμε τη δύσκολη ατραπό που έχουμε μπροστά μας τους επόμενους δύο μήνες. Χρειάζεται όλοι μας να ενισχύσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη και να δείξουμε τον σεβασμό μας στον συνάνθρωπό μας ώστε κανείς να μην μένει πίσω. Υπομονή, θα έρθουν και καλύτερες μέρες, αλλά το επόμενο δίμηνο θα είναι δύσκολο».

Κ. Πελετίδης: «Να σταθούμε όρθιοι απέναντι στις δυσκολίες»

«Υγεία, δύναμη σε όλους και να έχουμε το κουράγιο να σταθούμε όρθιοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες» ευχήθηκε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Γ. Καρβέλης: «Να τελειώνουμε γρήγορα με αυτήν τη λαίλαπα»
Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης από την πλευρά του ευχήθηκε μια καλύτερη χρονιά σε όλους, με υγεία και ασφάλεια.
«Εύχομαι να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από αυτήν τη λαίλαπα που μας έχει κυριεύσει με την πανδημία, εδώ και δύο χρόνια. Για να ξεφύγουμε από αυτήν, ένας τρόπος υπάρχει, να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η εμβολιαστική συμμετοχή των πολιτών γιατί είναι το μόνο όπλο για να θωρακίσουμε ακόμα περισσότερο την υγεία. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι με επικαιροποιημένο σχέδιο σε όλες τις νοσηλευτικές μονάδες έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε έξαρση της κατάστασης σε συνδυασμό με την μετάλλαξη «Όμικρον», η οποία είναι πάρα πολύ μεταδοτική και πολύ επιθετική, κάτι που ακόμα δεν έχει μεταφραστεί σε νοσηλείες».


Ροή ειδήσεων

Advertisement