Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Θρήνος για 27χρονο-Κατέρρευσε ενώ έπινε καφέ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τραγικές στιγμές συνέβησαν το μεσημέρι σήμερα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κάτω Μυρτιά. Ένα παλικάρι, 27 ετών, έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως την ώρα που έπινε καφέ με την παρέα του. Ασήκωτο είναι το πένθος στο Χρυσοβέργι Αιτωλικού αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Δεν το χωράει ο νους αυτό που βίωσαν οι θαμώνες ενός καταστήματος στην Τριχωνίδα. Τραγωδία συνέβη καθώς ένας νεαρός έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του λίγα λεπτά αφότου με τη συντροφιά τους κάθισε στο μαγαζί.

Θαμώνες αρχικά έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά η κατάσταση έδειχνε δραματική. Κλήθηκε ΕΚΑΒ και έσπευσαν διασώστες αλλά το μοιραίο είχε συμβεί, απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατο του.

Η σορός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας για τη νεκροψία-νεκροτομή ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου ενεργεί την προβλεπόμενη προανάκριση για την υπόθεση.

Ο 27χρονος καταγόταν από το Χρυσοβέργι Αιτωλικού όπου και διέμενε. Στο χωριό το σοκ είναι μεγάλο όπως και στην περιοχή του Αγρινίου όπου ο Αποστόλης πήγαινε σχολείο και είχε φίλους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement