Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

«Καθαρίζει» τη νίκη η Γιουνάιτεντ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ενδιαφέρον παραμένει στα ύψη στο Αγγλικό πρωτάθλημα, μιας και κάθε μέρα από πριν τα Χριστούγεννα, υπάρχουν παιχνίδια για τη κορυφαία λίγκα της Ευρώπης. Μπορεί η Σίτι να έχει ξεφύγει στη κορυφή, όμως η μάχη της 4άδας και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων «μαίνεται».

Μάθε τα πάντα για το παμε στοιχημα οπαπ.

Η Γιουνάιτεντ είδε Άρσεναλ και Λίβερπουλ να χάνουν βαθμούς τις προηγούμενες ημέρες και έχει τη μεγάλη ευκαιρία να τις πλησιάσει, υποδεχόμενη την επικίνδυνη Γουλβς στο «Ολντ Τράφορντ».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Δεν είχε κανένα πρόβλημα πριν μερικές ημέρες να κερδίσει τη Μπέρνλι εντός έδρας και να διατηρηθεί σε «τροχιά» Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και ο ρεαλιστικός στόχος, πλέον, πρέπει να είναι η 4άδα. Οι «διάβολοι» ευνοήθηκαν από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής και στο ματς με τη Γουλβς θα ψάξουν ακόμα ένα τρίποντο για να «πιάσουν» τη Γουέστ Χαμ στη 5η θέση, έχοντας όμως και ματς λιγότερα από τους αντιπάλους τους. Ο Ράγκνικ δε θα έχει και πάλι τον Πογκμπά, ο Λίντελοφ είναι οφ με covid, ενώ επιστρέφει ο Μπρούνο Φερνάντες.

ΓΟΥΛΒΣ:  Τελευταίο ματς που έπαιξε η Γουλβς ήταν στις 19/12, μιας και η ομάδα είχε πολλά προβλήματα ελέω κορονοϊού. Όλα δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί και οι «λύκοι» καλούνται να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία, μιας και έχασαν δυο ματς. Η επιστροφή στη δράση τους βρίσκει να αντιμετωπίζουν τη Γιουνάιτεντ μακριά από το «σπίτι» τους και αρχικός στόχος θα είναι η καλή αμυντική προσήλωση, μιας και ο αντίπαλος θα έχει τη μπάλα. Ο Πορτογάλος Λάζε θα έχει σίγουρα εκτός τους τραυματίες Χουάνγκ, Κάστρο, Μπολί, Μοσκέρα και Νέτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι καθόλου εύκολο για καμία ομάδα να υπερισχύσει της Γουλβς μέσα στο γήπεδο, όμως οι «λύκοι» προέρχονται από απραξία και η Γιουνάιτεντ στην έδρα της έχει μια αξιοπιστία. Χαμηλός ο άσος στο 1.64 του Stoiximan, όμως μπορούμε να βασιστούμε πάνω του.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement