Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η Παναχαϊκή αποχαιρετά τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος δεν είναι πλέον μαζί μας…

Η οικογένεια της Παναχαϊκής αποχαιρετά μία εξέχουσα προσωπικότητα. Έναν άνθρωπο που σύνδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες στιγμές της ομάδας και συνέβαλε τα μέγιστα μαζί με τα άλλα ιερά τέρατα στη γιγάντωση του ονόματος της Παναχαϊκής. Ο σπουδαίος Ανδρέας Μιχαλόπουλος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης (4/1) σε ηλικία 73 ετών αφήνοντας πίσω του τεράστια παρακαταθήκη που θα μείνει και θα μας συντροφεύει για πάντα.

Ένας φοβερός ποδοσφαιριστής για την εποχή του που τοποθέτησε με χρυσά γράμματα το όνομα του στους ήρωες της “κοκκινόμαυρης” ιστορίας. Ήταν μέλος της ομάδας που βγήκε στην Ευρώπη αλλά και εκείνων των ομάδων που θάμπωναν όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Οι τραυματισμοί που είχε τον επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό και αφού έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα ακολούθησε την προπονητική. Πέρασε από τους πάγκους αρκετών ομάδων και φυσικά της Παναχαϊκής και πρόσφερε στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα και σε επίπεδο ακαδημιών όπου διετέλεσε προπονητής πριν μερικά χρόνια.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Μιχαλόπουλου. Κουράγιο και δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες. Η Παναχαϊκή θα τιμήσει έναν εκ των κορυφαίων ανθρώπων της όπως του αρμόζει. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή την εμβληματική προσωπικότητα.

Καλό ταξίδι…


Ροή ειδήσεων

Advertisement