Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού στο κέντρο κοινότητας του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ευχές για Καλή Χρονιά με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και με την αλλαγή ωραρίου εξυπηρέτησης κοινού, ξεκίνησε  η νέα χρονιά για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πατρέων και τους εργαζόμενούς του.

Κατανοώντας την ανάγκη που έχει εκφραστεί από τους συμπολίτες μας,  το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πατρέων ξεκινάει το Νέο Έτος με την εξυπηρέτηση του κοινού από 8:00  έως 14:00.

Οι αυξημένες αρμοδιότητες που πλέον έχει το Κέντρο Κοινότητας, οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των εξυπηρετούμενων, σε συνδυασμό με τα μέτρα πρόληψης της διασποράς για τον  COVID-19, έχουν καταστήσει δυσχερείς τις συνθήκες πρόσβασης και εξυπηρέτησης των πολιτών. 

Ο Κοινωνικός Οργανισμός και ο Δήμος καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες αυτές συνθήκες και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε όσους έχουν ανάγκη.                                                                                                                                

Η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας συνεχίζεται κανονικά. Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται με προσωπική παρουσία (τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται) κατά τις ώρες 8:00 -14:00 μόνο  με ραντεβού το οποίο μπορεί να κλειστεί τηλεφωνικά καλώντας: 2614409977, 2614409970.

Οι πολίτες των Δημοτικών  Ενοτήτων Ρίου, Οβρυάς και Βραχνεΐκων εξυπηρετούνται από την Κινητή Μονάδα τις αντίστοιχες ημέρες και ώρες:

Τρίτη : Δημοτική Ενότητα Ρίου : 

Κτίριο πρώην  Δημαρχείου Ρίου, 1ος όροφος – τηλ. 2613602626

Πέμπτη : Δημοτική Ενότητα Βραχνεϊκων :

Ελ. Βενιζέλου 41 & Ι. Σταυροπούλου (πρώην Δημαρχείο) – 

τηλ. 2613600730

Παρασκευή: Δημοτική Ενότητα Οβρυάς :

Δημοκρατίας 209 (πρώην Δημαρχείο) τηλ 2613600914

 

Όλοι οι πολίτες εισέρχονται στην υπηρεσία υποχρεωτικά με : Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή  πιστοποιητικό νόσησης ή  πρόσφατο αρνητικό τεστ ράπιντ αναρτημένα στο gov.gr. Κανένας πολίτης δεν δύναται να εξυπηρετηθεί χωρίς τα ανωτέρω πιστοποιητικά. 

Το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας είναι  μια δομή που λειτουργεί από τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΣΠΑ 2014-2020.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement