Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πατρών: Στον… δρόμο για την Πάτρα ο Ελάιζα Μήτρου Λονγκ

Δημοσιεύθηκε

στις

Παίκτης του Απόλλωνα Πατρών, θεωρείται ο Ελληνοκαναδός-χωρίς όμως ελληνικό διαβατήριο- Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr απέστειλε το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο στην ΚΑΕ και την προσεχή Παρασκευή θα βρεθεί στην χώρα μας για λογαριασμό της μελανόλευκης ομάδας.

Ο Λονγκ πέρυσι (2020) αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ όμως παρά το ότι είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά, ένας τραυματισμός στο γόνατο τον ανάγκασε να αποχωρήσει λύνοντας τη συνεργασία του με το σύλλογο της συμπρωτεύουσας, βρίσκοντας “στέγη” τη χρονιά που έφυγε στην γειτονική Βουλγαρία και στην Λέφσκι Σόφιας.

Εκεί δεν τα πήγε κι άσχημα κι από τη στιγμή που του… χτύπησε την πόρτα ο Απόλλωνας δεν είπε όχι, καθώς γνωρίζει άριστα το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη και τα χρήματα που έλαβε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλά, μιας και δε θα τα έβρισκε σε ελληνική ομάδα έως το τέλος της περιόδου.

Έτσι ο ερχομός του την Παρασκευή, δίνει το δικαίωμα στον Αμερικανό Γκρίφιν στο να πει “αντίο” στους συμπαίκτες του, αναχωρώντας για άλλες πολιτείες.

Τάσος Αγγελόπουλος

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement