Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ημιτελικός με γκολ στο Λονδίνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι ρυθμοί ολοένα και ανεβαίνουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης και παρά τα πολλά προβλήματα, ελέω κορονοϊού, που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, η μπάλα δε σταματά, προς τέρψη του κοινού, εντός και εκτός γηπέδων.

Μάθε τα πάντα για το προγνωστικα στοιχηματοσ κουπονι

Από την Αγγλία θα έρθει και το σημερινό μας ποντάρισμα και πιο συγκεκριμένα από το Λονδίνο. Εκεί, Τσέλσι και Τότεναμ θα παλέψουν για ένα εισιτήριο προς τον τελικό του Λιγκ Καπ, με το πρώτο από τα δυο ματς των ημιτελικών να γίνεται σήμερα στην έδρα των «μπλε».

ΤΣΕΛΣΙ: Σε ένα εξαιρετικό ματς κόντρα στη Λίβερπουλ πριν 3 ημέρες, η Τσέλσι κατάφερε να επιστρέψει από το 2-0 εις βάρος της και αν ήταν λίγο πιο τυχερή, θα έφτανε στην ολική ανατροπή. Η ομάδα του Τούχελ έχει εξαιρετικό βάθος στο πάγκο της και παίρνει λύσεις, όμως κάτι της λείπει για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Θέλει όσα πιο πολλά τρόπαια γίνεται και όντας στον ημιτελικό, θα «χτυπήσει» και το Λιγκ Καπ. Ο Γερμανός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λουκάκου, ενώ εκτός πέραν του διεθνή Μεντί στο Κόπα Άφρικα, είναι οι Βέρνερ και Λόφτους-Τσικ λόγω covid.

ΤΟΤΕΝΑΜ:  Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται αυτό το διάστημα η Τότεναμ, δείγμα της άμεσης δουλειάς που έχει κάνει στο λονδρέζικο σύλλογο ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός έχει κρατήσει την ομάδα του χωρίς ήττα στα τελευταία 9 παιχνίδια στο Νησί και είναι μια ανάσα από τη 4άδα, που είναι και ο στόχος στο πρωτάθλημα. Αναφορικά με το ματς κόντρα στη Τσέλσι, πιθανότατα θα δούμε ένα μικρό ροτέισον, όμως τα «αστέρι» της ομάδας Κέιν και Σον θα ξεκινήσουν. Ρομέρο, Σεσενιόν και Μπεργκβάιν είναι εκτός, ερευνώνται και δυο πιθανά κρούσματα στο ρόστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα… σφυρίξουν αδιάφορα οι δυο Λονδρέζες για το Λιγκ Καπ, καθώς πέραν του ότι μιλάμε για ντέρμπι, είναι μια ανάσα από έναν τελικό. Η Τσέλσι θα έχει λιγότερες αλλαγές, όμως η Τότεναμ τελευταία σκοράρει. Θα επιλέξουμε το γκολ-γκολ στο 1.88, με την ελπίδα να δούμε ένα ωραίο ματς.


Ροή ειδήσεων

Advertisement