Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Λιγότερες οι «σκοτούρες» στη Σαμπντόρια

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνήθως οι Πέμπτες τις ημέρες που δεν έχει Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ημέρες για να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας στοιχηματικά, όμως αυτή την εβδομάδα υπάρχει έντονη αγωνιστική δράση στην Ιταλία και τη Σέριε Α’, με μια εμβόλιμη αγωνιστική, τη πρώτη για το 2022.

Μάθε τα πάντα για το κουπονι οπαπ .

Πολλά από τα ματς έχουν ήδη αναβληθεί (πιθανώς να γίνει το ίδιο και σε άλλα), όμως με τα δεδομένα που έχουμε, το ματς στη Γένοβα ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Κάλιαρι θα γίνει κανονικά.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Αρκετά χαμηλά βαθμολογικά για τα δεδομένα της είναι στο πρώτο μισό της σεζόν η Σαμπντόρια και οι Γενοβέζοι θα επιδιώξουν να συνεχίσουν όπως τελείωσαν το 2021, όταν και πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Ρόμα. Με ένα καλό σερί τεσσάρων αήττητων αγώνων, αλλά και καλές εμφανίσεις, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα θα κυνηγήσει παρά τις απουσίες της το τρίποντο κόντρα στη Κάλιαρι. Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός δε θα έχει τους βασικούς Κόλεϊ, Αουτζέλο, Άσκιλντεν και Ντάμσγκαρντ, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Θα χρειαστεί να ξεπεράσει αρκετές φορές τον εαυτό της στο υπόλοιπο της σεζόν η Κάλιαρι για να μπορέσει να βρεθεί στη θέση να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη σωτηρία. Η ομάδα από τη Σαρδηνία αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά θέματα και μέσα στο γήπεδο δε βγάζει αυτό που πραγματικά μπορεί να προσφέρει. Προέρχεται από 3 σερί ήττες και ο Ματζάρι δεν έχει σταματήσει να ψάχνει τον τρόπο ώστε να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του. Στη Γένοβα θα πάει με πολλές απουσίες, καθώς εκτός είναι οι Κεϊτά, Νταλμπέρτ, Στρόοτμαν, Ολίβα, Ναντές, ενώ δεν υπολογίζονται οι Γκοντίν και Κάσερες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για να πάρουν «ανάσα» στα χαμηλά, και οι δυο ομάδες έχουν προβλήματα απουσιών, όμως αυτή που έχει λιγότερα και είναι σε καλύτερη κατάσταση είναι η Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι έχουν το πρώτο λόγο στο ματς, παίζεται ο άσος στο 1.85 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement