Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Λείπει μια… εντεκάδα από τη Μπορντό

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Έχουμε επανέλθει πλήρως σε αγωνιστικούς ρυθμούς και παρότι πολλά ματς σε όλο τον κόσμο αναβάλλονται λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, η δράση συνεχίζεται κανονικά. Πέρα από τα γνωστά, Γερμανία και Γαλλία επιστρέφουν στο πρόγραμμα, με δυο ματς να γίνονται σήμερα.

Μάθετε τα πάντα για τις εταιριεσ στοιχηματοσ

Το ένα εκ των δυο θα μας απασχολήσει και πιο συγκεκριμένα αυτό που θα γίνει στο Μπορντό. Εκεί οι Γιρονδίνοι θα υποδεχθούν τη Μαρσέιγ, σε ένα από τα κλασικά ντέρμπι της Γαλλίας. Σέντρα στις 22:00.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Δεν έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο το 2021 για τη Μπορντό και είναι αλήθεια πως γενικότερα η εικόνα της ομάδας στο πρώτο μισό δεν είναι αυτή που ονειρεύονταν οι φίλοι της για φέτος. Οι Γιρονδίνοι είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θα χρειαστεί να φορτσάρουν στο υπόλοιπο για να μη μπλέξουν. Στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς, υποδέχονται τη Μαρσέιγ έχοντας πάρα πολλές απουσίες κυρίως λόγω του κορονοϊού, πέρα από τις βασικές απώλειες λόγω του Αφρικανικού Κυπέλλου. Εν συντομία, θα λείψουν οι Κοστίλ, Μανγκάς, Μεντιούμπ, Κοσιελνί, Φρανσέρτζιο, Αντλί, Ζερκάν, Οτάβιο, Καλού, Γκρέγκερσεν και Ουντέν, ενώ με τις Εθνικές τους είναι οι επίσης σημαντικοί Ονανά και Μενσά.

ΜΑΡΣΕΙΓ: Έχοντας ένα ματς λιγότερο και με πολλά προβλήματα, κυρίως εξωαγωνιστικά, στο πρώτο γύρο, η Μαρσέιγ στοχεύει φέτος να συνεχίσει στη πρώτη 3άδα και μέχρι ώρας τα καταφέρνει καλά. Το σύνολο του Σαμπαολί είναι από τις ομάδες που δεν είχαν πολύ μεγάλα προβλήματα με τον κορονοϊό και η διακοπή γέμισε τις «μπαταρίες» των παικτών, οι οποίοι καλούνται να εμφανιστούν σοβαροί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως το έργο τους δεν ήταν ποτέ εύκολο στο Μπορντό και παρά τις απουσίες του αντιπάλου, η σοβαρότητα είναι αυτή που θα τους δώσει το τρίποντο. Απουσίες είναι οι Μίλικ, Μανταντά, Γκέρσον, Αλβάρο Γκονζάλεζ και Ρονζιέ, ενώ οι Ντιένγκ και Γκιεγιέ λείπουν στην Εθνική Σενεγάλης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η πρεμιέρα της Λιγκ 1 βρίσκει τις δυο ομάδες να ξεκινούν από διαφορετική βάση. Η Μπορντό έχει χτυπηθεί αρκετά «άγρια» από τον covid, τη στιγμή που η Μαρσέιγ θα έχει μόλις δυο απουσίες στο Κόπα Άφρικα. Θεωρούμε πως το χαμηλό διπλό θα επιβεβαιωθεί μαζί με το over 1.5, στο 1.80 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρίες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement