Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Από «κόσκινο» το κινητό του-Αναζητούνται τα αίτια που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του 56χρονου Πατρινού

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα στοιχεία που έχουν έρθει στην «επιφάνεια» προσπαθούν να αξιοποιήσουν οι αρχές της Αχαϊας, για τον 56χρονο Πατρινό που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του, στην επαρχιακή οδό Χρυσοπηγής-Λακκωμάτων το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε εντοπιστεί θετικός σε κορωνοϊό και βρισκόταν τις τελευταίες ώρες σε καραντίνα σε σπίτι που διατηρεί κοντά στην περιοχή της Βλασίας.
Ωστόσο το πρωί των Θεοφανίων, χωρίς κανένας να γνωρίζει τους λόγους, βρέθηκε στο μοιραίο σημείο με το αυτοκίνητο του.
Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν στοιχεία για τον τρόπο που προσέγγισε στην περιοχή καθώς και τυχόν μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής. Ένας από τους κατοίκους φέρεται να άκουσε έκρηξη, πριν δει καπνούς να βγαίνουν από την περιοχή.
Όπως έγραψε από χθες η «Γ» το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί από τον ιατροδικαστή, ωστόσο οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες τονίζουν πως ερευνώνται και άλλες παράμετροι του περιστατικού προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.
Παράλληλα έγινε έρευνα στο σπίτι όπου ο 56χρονος βρισκόταν σε καραντίνα ενώ θα περάσει από «κόσκινο» και το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να εντοπιστούν οι τελευταίες κλήσεις και να διαπιστωθεί με ποιους είχε έρθει σε επαφή πριν βρεθεί νεκρός.
Να σημειωθεί πως ο 56χρονος ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου στην Πάτρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement