Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Το φλουρί… «έκρυβε» και μεταγραφή

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Διαγόρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ενώ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κώστα Σταθόπουλου

 

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων την Παρασκευή το βράδυ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε οικογενειακό κλίμα. Μάλιστα πριν από αυτό πραγματοποίησε και την πρώτη του μεταγραφή που ακούει στο όνομα του Κωνσταντίνου Σταθόπουλου.

Ο έμπειρος άσος έχει περάσει από την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης, την Κ20 της Παναχαϊκής ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

Ο Σταθόπουλος αγωνίζεται ως αριστερό αλλά και δεξί μπακ – χαφ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου.

Πέρα, λοιπόν, από την πρώτη προσθήκη που πραγματοποίησε η διοίκηση η ομάδα έκοψε την πίτα της μέσα σε οικογενειακό κλίμα. Το «παρών» έδωσε ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Αχαΐας, Βασίλης Βουκελάτος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βραχνεΐκων και μέλος του Δ.Σ., Γιάννης Παπαχρονόπουλος, ο ισχυρός παράγοντας του Διαγόρα Περικλής Παπαδόπουλος, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού τιμ.

Απών από την όμορφη εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος, Χρήστος Λούβαρης, ο οποίος με ένα μήνυμα ευχήθηκε καλή χρονιά στους ποδοσφαιριστές. Την εκδήλωση λόγω της αναγκαστικής απουσίας του Προέδρου ανέλαβε το μέλος του Δ.Σ., Γιώργος Κυριακόπουλος.

Την πίτα έκοψε ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Σπηλιόπουλος και άπαντες ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχία στους στόχους της ομάδας.

Μοιράστηκαν χρηματικά και άλλα δώρα στους τυχερούς της κλήρωσης ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δείπνο, συνεστίαση σε ζεστό κλίμα αφού και η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη.

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα επάνω ανέφερε «ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ» και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση με όλους να συμφωνούν ότι μόνο με τέτοια αντίληψη καταφέρνεις να παραμένεις χρόνια στην Εθνική κατηγορία.

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ «ΔΙΠΛΟ»

Όσο αφορά τις προπονήσεις η ομάδα του Διαγόρα χθες πραγματοποίησε οικογενειακό διπλό όπου συμμετείχε και το νέο απόκτημα ο Κώστας Σταθόπουλος. Σήμερα ο έμπειρος τεχνικός, Αλέξης Σπηλιόπουλος, έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και από την Δευτέρα θα επιστρέψουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο ελπίζοντας ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά η αγωνιστική δράση το επόμενο Σαββατοκύριακο.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement