Σάββατο 21 Μαΐου 2022
Connect with us

Ερασιτεχνικό

 Να είναι η τελευταία

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι προπονητές της Α΄ Κατηγορίας μιλούν στη «Γ» για τη διακοπή και κάνουν τον δικό τους απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τους

Επί τη ευκαιρία της διακοπής η «Γ» επικοινώνησε με προπονητές από το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας έτσι ώστε να μας κάνουν την δικιά τους αποτίμηση για την μέχρι στιγμής εικόνα που παρουσιάζουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας αλλά και το αν θα επηρεάσει τον προγραμματισμό τους.

Όλοι αρχικά ευχήθηκαν να είναι η τελευταία διακοπή και να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές όλοι να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατοί.

Μερίδα των προπονητών αναφέρθηκε και για την ποιότητα της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων αναφέροντας ότι οι τρεις όμιλοι έχουν χαλάσει… την παλιότερη αίγλη που όλα τα σωματεία βρίσκονταν σε έναν όμιλο και γίνονταν μεγάλες μάχες.

Πάμε να δούμε τι δήλωσαν οι προπονητές της Α΄ Κατηγορίας:

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΣ (Προπονητής Αχαϊκής):

«Η εικόνα της ομάδας μου με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν, τον προγραμματισμό της τελευταίας στιγμής και το πλάνο στο οποίο στοχεύσαμε είναι θετική, με πολλά περιθώρια βελτίωσης στα οποία δίνουμε βάση! Η ομάδα μας έπαιξε δημιουργικό, επιθετικό ποδόσφαιρο όπως αρμόζει στην Αχαϊκή και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών μας. Λόγω και της πανδημίας, οι ποδοσφαιριστές αγωνιστικά με την μεγάλη αποχή και οι ομάδες οργανωτικά έχουν μείνει πίσω, κι αυτό φαίνεται στην ποιότητα και τον ρυθμό που παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο η δημιουργία 3 ομίλων από 10 ομάδες καθώς βλέπουμε την έλλειψη ποιότητας που υπάρχει. Σκεφτείτε φέτος να διεξαγόταν σε έναν όμιλο με τους πρωταγωνιστές και των τριών τι θα γινόταν κάθε αγωνιστική, αφού βλέπετε πως ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Η διακοπή ασφαλώς και θα επηρεάσει τον ρυθμό της ομάδας και την προετοιμασία της για την συνέχεια καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αυτήν την περίοδο. Όπως δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς μετά ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές.

Όμως η υγεία μας είναι υπεράνω όλων και εύχομαι μόνο να μην ζήσουμε άλλη μια διακοπή των πρωταθλημάτων».

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΙΚΙΝΑΣ (Προπονητής Δόξα Νιφ.):

«Καταρχάς να ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και χαρές σε όλους. Το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής στον όμιλό μας, είναι όπως το περίμενα. Μέτριο επίπεδο γενικά, με ισοδύναμες αγωνιστικά ομάδες, όπου οι πιο οργανωμένες και σωστά δουλεμένες ομάδες ξεχωρίζουν. Όσον αφορά την πορεία της δικής μας ομάδας, είναι κάκιστη και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους οι οποίοι δεν είναι της παρούσης. Πιστεύω πως η διακοπή θα μας βοηθήσει να ανασυνταχθούμε και να αρχίσουμε να βρίσκουμε ξανά τα πατήματά μας σαν ομάδα».

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής Λιμνοχωρίου):

«Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, κάναμε μεγάλες νίκες και κρατήσαμε την ομάδα ψηλά βαθμολογικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και με δυο-τρεις προσθήκες να αναβαθμίσουμε το ρόστερ μας.

Η διακοπή ήρθε σε μία περίοδο που η ομάδα μου είχε θέματα. Τα παιδιά έβγαλαν κούραση. Λίγοι παίκτες βγάλαμε πολλά παιχνίδια. Επίσης ο κορωνοϊός μας χτύπησε την πόρτα είχαμε και εμείς κρούσματα χωρίς η κατάσταση να ξεφύγει. Όλοι είχαν ήπια συμπτώματα.

Πλέον έχουμε συνηθίσει τις διακοπές στο πρωτάθλημα, είναι μία νέα πραγματικότητα που σίγουρα θα επηρεάσει την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Είναι όμως για όλους και δεν αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε κοντά στους ποδοσφαιριστές ώστε να παραμείνουν οι ομάδες ενωμένες.

Η διοργανώτρια αρχή το είχε προβλέψει, για αυτό έγιναν και οι τρεις όμιλοι. Αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Πιστεύω όμως ότι παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλοι παρακολουθούμε ένα καλό πρωτάθλημα με ωραία παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι στα μπαράζ ανόδου το θέαμα θα είναι ακόμα καλύτερο.

Τελειώνοντας θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ετοιμάζουμε ακόμα πιο δυνατή την ΑΕΛ μετά τη διακοπή… Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και τύχη».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ (Προπονητής Δαβουρλή):

«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την εικόνα μας, την προώθηση παιδιών από την ακαδημία μας, την παροχή ευκαιριών σε αυτά και την ανταπόκριση που έδειξαν, όχι όμως από τη βαθμολογική συγκομιδή, με διαφορές ανάμεσα στις ομάδες στις λεπτομέρειες, με ανοιχτά παιχνίδια για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση με προηγούμενα (κυρίως με αυτό που διεξαγόταν σε έναν όμιλο). Γενικώς αναφερόμαστε σε μια αγωνιστική περίοδο επηρεασμένη πολύ από τον COVID, τόσο με κρούσματα κατά τη διάρκεια, όσο και με τραυματισμούς που οφείλονταν κατά κύριο λόγο στην αγωνιστική αποχή. Όλες οι ομάδες αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα, το πόσο θα επηρεάσει η διακοπή την κάθε ομάδα θα εξαρτηθεί από το χρονικό διάστημα αυτής, καθώς και στο πώς θα βρει την κάθε ομάδα ο χρόνος της επανέναρξης. Για να επηρεάσει λιγότερο θα χρειαστεί να διευρύνουμε τον αριθμό των παικτών με προώθηση κι άλλων παιδιών από την ακαδημία μας καθώς και την επιστροφή κάποιων ακόμη».

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ (Προπονητής Αιγείρας/Ακράτας):

«Θέλαμε από την αρχή να φτιάξουμε μια ομάδα να ευχαριστιέται ο κόσμος το ποδόσφαιρο και μέχρι στιγμής το έχουμε καταφέρει. Εμείς μαζί με τον Κεραυνό Άγιου Βασιλείου είμαστε οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει, χωρίς να θέλω να αδικήσω τον Αετό και την Νίκη Προαστίου. Για το πρωτάθλημα θέλω να πω πως γίνονται καλά παιχνίδια και στους τρεις ομίλους αλλά θεωρώ ότι με δύο ομίλους θα ήταν ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Η διακοπή μέσα στον ρυθμό του πρωταθλήματος πάντα είναι πρόβλημα για όλους. Να κάνουμε τον σταυρό μας να είναι πραγματικά προσωρινή».

 

ΧΑΡΗΣ ΡΑΝΤΟΣ (Προπονητής Αετού Πατρών):

«Η ομάδα του Αετού είχε δύο πρόσωπα. Το πρώτο μέχρι και την τέταρτη αγωνιστική που η εικόνα μας ήταν κάκιστη. Δείχναμε σημάδια ότι δε θα μπορούσαμε να είχαμε την εικόνα των προηγούμενων ετών. Ακόμα και στη νίκη μας με το Καστρίτσι την πρώτη αγωνιστική δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Από το παιχνίδι όμως με τη Νίκη Προαστίου και έπειτα δείξαμε ότι τα πράγματα διορθώθηκαν και αρχίσαμε να έχουμε ρυθμό. Το γεγονός ότι έχουμε να χάσουμε για δέκα παιχνίδια κάτι δείχνει. Όσον αφορά το πρωτάθλημα πιστεύω πως μόνο έτσι θα μπορούσε να διεξαχθεί φέτος.

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ομάδες με τρεις ομίλους, όμως δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Θεωρώ πως τα play off θα είναι συναρπαστικά και όλες οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα στο όνειρο.

Για τη διακοπή έχω να πω πως δε μας διευκολύνει. Έχουμε ρυθμό και μόνο κακό μπορεί να μας κάνει. Ο Αετός πλέον είναι ένα σύνολο που μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα οπουδήποτε αλλά μπορεί να μην κερδίσει και την οποιαδήποτε, σίγουρα όμως όποια ομάδα θα θέλει να μας κερδίσει θα πρέπει να «φτύσει αίμα» και δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει κιόλας».

 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝΗΣ (Προπονητής Νίκης Πρ.):

«Ξεκινήσαμε την χρόνια μετρώντας 14 παίκτες που αποχώρησαν (μεταγραφές, στράτευση, φοιτητές). Η ομάδα όμως έχει στο dna της την διαρκή ανανέωση. Η συγκεκριμένη φουρνιά είχε κάποια θετικά αποτελέσματα, στην αρχή απέκτησε αυτοπεποίθηση και ευνοήθηκε από τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Όλα τα άλλα πήραν τον δρόμο τους βασισμένα στην σκληρή δουλειά και στο επίπεδο των συνεργατών μου. Ο χρόνος έκλεισε με αποτελέσματα- σταθμούς για τον σύλλογο και καλούμαστε να τα υπερασπιστούμε. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

 

ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (Γυμναστές Νίκης):

«Κάθε διακοπή επηρεάζει τον προγραμματισμό των προπονητικών μονάδων. Οι τρεις εβδομάδες των εορταστικών διακοπών ήταν προγραμματισμένες και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν μεμονωμένες απώλειες λόγω covid-19 που ευτυχώς ήταν λίγες. Η απροσδιόριστη διακοπή μας υποχρεώνει σε σχεδιασμό step by step που είναι μεγάλο πρόβλημα στην δική μας δουλειά. Στη Νίκη όμως υπάρχουν οι υποδομές και η τεχνογνωσία να ανταποκριθούμε πλήρως και να έχουμε τους αθλητές έτοιμους, όταν πρέπει».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ (Προπονητής Αναγέννησης Ψαθ.):

«Η μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας και η βαθμολογική της συγκομιδή μας έχει απογοητεύσει πλήρως.

Οι προσδοκίες που είχαμε δημιουργήσει στην αρχή του πρωταθλήματος διαψεύστηκαν δυστυχώς. Έχουμε όλοι ευθύνη για αυτό, ειδικά όσοι ανήκουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, δηλαδή εγώ και οι ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση είναι άψογη σε όλα της. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογίες τους τραυματισμούς και τις ατυχίες που προέκυψαν. Θεωρώ ότι για μας η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο οφέλη μπορεί να έχει.

Θα δώσει την ευκαιρία στους τραυματίες της ομάδας να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και όλοι ευελπιστούμε ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες».

 

ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής Πήγασου):

«Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς αλλά μας στοίχισαν οι απουσίες λόγω τραυματισμών και covid. Eμάς δεν μας επηρεάζει και τόσο η διακοπή διότι αποκτήσαμε κάποιους παίκτες και θα μας κάνει καλό για να ενταχθούν ομαλά και να βοηθήσουν την ομάδα μας. Ο προγραμματισμός της ομάδας είναι ο ίδιος από την αρχή της χρονιάς και δεν αλλάζει αυτό. Στόχος μας είναι να εντάσσονται στην ομάδα νέα παιδιά και ιδιαίτερα να προωθούνται παιδιά από την ακαδημία μας».

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Προπονητής Θύελλας Αιγίου):

«Εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο και να περάσουμε και αυτό το εμπόδιο γρήγορα. Η ομάδα μου θα μπορούσε να έχει ακόμα 6-7 σημαντικούς βαθμούς οι οποίοι θα έδειχναν την καθαρή εικόνα μας με βάση την απόδοσή μας… Βαθμοί που χάθηκαν όχι γιατί παίζαμε άσχημα αλλά γιατί δεν είχαμε την συγκέντρωση που χρειαζόταν ώστε να αποκτήσουμε τους (βαθμούς) που δικαιούμασταν. Δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιώσουμε όποιες αδυναμίες έχουμε αλλά και να ενισχύσουμε ακόμα πιο πολύ την απόδοση μας! Είμαστε σε ανοδική πορεία και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να κλείσουμε την βαθμολογική διαφορά που έχουμε με τις ομάδες που πάνε στα play off. Θέλουμε να σωθούμε από την 1η φάση του πρωταθλήματος. Ξέρουμε τις δυσκολίες και έχουμε αξιόλογους αντίπαλους να προσπεράσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και τα παιδιά έχουν διάθεση και θέλουν να κάνουμε κάτι καλύτερο φέτος! Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα που τρέχει δεν έχει την αίγλη που είχε τα άλλα χρόνια και θα πρέπει να το δουν αυτό οι υπεύθυνοι. Είμαι υπέρ της διακοπής που έγινε (ελπίζω μόνο για 1 εβδομάδα) διότι έτσι θα μπορέσουμε να προφυλάξουμε την διασπορά. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ’ όλους μας. Όλες οι ομάδες πάντα σε μια διακοπή δεν μπορούν να επιστρέψουν και να είναι η εικόνα τους όπως πριν. Όλες οι ομάδες έχουμε κρούσματα ή είμαστε σε επαφή με κρούσμα. Μπαίνεις καραντίνα και ελπίζεις όταν γυρίσεις μέσα από την προπόνηση που θα γίνει εντός της εβδομάδας να πλησιάσεις τα στάνταρ που είχες πριν. Θέλω να πιστεύω ότι θα γυρίσουμε στο πιο επιτρεπόμενο δυνατό καλύτερο σημείο!».

 

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής Αναγέννησης Πατρών):

«Βαθμολογικά η ομάδα μου είναι σε δύσκολη θέση καθώς ακόμα δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης, γίνεται μια νέα αρχή καθώς το πρωτάθλημα από ό,τι φαίνεται σε κάθε όμιλο είναι δύο ταχυτήτων και οι διαφορές με τις ομάδες που θα είναι στα play out είναι μικρές. Θα ενισχυθούμε με τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ώς το τέλος την παραμονή μας. Όσον αφορά τη διακοπή θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή μας εξυπηρετεί, μας δίνει χρόνο να δουλέψουμε και να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία για να είμαστε έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος με σκοπό να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα».

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ (Προπονητής Ατρόμητου Πατρών):

«Η ομάδα μας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει φανεί αρκετά ανταγωνιστική, σε έναν δύσκολο όμιλο όπως είναι αυτός της Πάτρας. Έχουμε καλές πιθανότητες να μπούμε στα play offs, χωρίς να έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Ξέραμε εξαρχής ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να σταματήσουν κάποια στιγμή τα πρωταθλήματα. Ελπίζω να είναι για σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Βέβαια υπάρχουν προβλήματα λόγω του κορωνοϊού. Όπως και σε άλλες ομάδες, λείπουν παίκτες λόγω κρουσμάτων, αφού τηρούμε αυστηρά το πρωτόκολλο. Για μένα και βάσει δυναμικότητας η Θύελλα κυρίως, αλλά και το Πάτραι έχουν ένα προβάδισμα στο πρωτάθλημα και μετά βλέπω Άρη και Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Οι άλλες ομάδες που προσπαθούν να μπουν ή έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στα play off είναι αρκετά κοντά σε δυναμικότητα».

 

ΣΑΚΗΣ ΠΕΦΑΝΗΣ (Προπονητής Θύελλας Π.):

«Μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα που είχε η ομάδα, φάνηκε ότι έβρισκε τον ρυθμό της και την καλή ψυχολογία της. Η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να είναι για καλό μπορεί και για κακό. Καλό γιατί είχαμε μικροτραυματισμούς και ιώσεις που θα έχουν χρόνο αποθεραπείας και κακό γιατί είχαμε βρει πάλι τον ρυθμό μας και τα πατήματά μας στο γήπεδο. Τώρα ο όμιλός μας είναι δύο ταχυτήτων με 4-5 ομάδες που θα παλέψουν για την πρώτη τετράδα και τις υπόλοιπες που θα παλέψουν για καλύτερο πλασάρισμα για τη σωτηρία».

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ (Προπονητής Κεραυνού):

«Η εικόνα της ομάδας μου είναι πάρα πολύ καλή γι’ αυτό και κατέχουμε την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα παρά τις απουσίες που έχουμε το τελευταίο διάστημα. Σε γενικές γραμμές το πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες ωστόσο η διακοπή εμάς τουλάχιστον θα μας κάνει καλό. Θα γυρίσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και θα έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας».

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής ΑΕ Πάτρα):

«Όσον αφορά στην ομάδα μου είναι ένα σύνολο από νεαρά παιδιά με πολύ ταλέντο και φιλοδοξίες για το μέλλον. Στόχος μας είναι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο που να συνδυάζεται και με το αποτέλεσμα, πράγμα που σε πολλά παιχνίδια φέτος δεν έχει γίνει. Ενώ παίζουμε καλά και διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια, είμαστε άτυχοι και στο τέλος δεν παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί. Η βαθμολογική συγκομιδή θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη για μας. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα ο όμιλος της Πάτρας που συμμετέχουμε εμείς είναι ένας όμιλος πολύ δύσκολος και όλοι μπορούμε να κερδίσουμε όλους. Τώρα σχετικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος θεωρώ πως δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά λόγω τις πανδημίας και της έξαρσης των κρουσμάτων. Σίγουρα αυτή η έλλειψη ρυθμού θα επηρεάσει την ομάδα μου αλλά και όλες τις άλλες ομάδες. Προέχει όμως η υγεία που είναι και το πιο σημαντικό».

 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΑΡΡΗΣ (Προπονητής Πάτραι):

«Εκτιμώντας την εικόνα της ομάδας με βάση την βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά της, θα την έκρινα απόλυτα πετυχημένη μέχρι στιγμής. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι προετοιμαζόμαστε σε γηπεδικές εγκαταστάσεις, όπως η πλειονότητα των ομάδων, που δεν συνάδουν για ευρωπαϊκή χώρα εν έτει 2022, τότε η προσπάθεια των παικτών αποτελεί άθλο! Σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος θα προκαλέσει αναστάτωση σε όλες τις ομάδες, πολύ περισσότερο δε σε αυτές που είχαν βρει ρυθμό όπως η δική μας. Ωστόσο δεν μπορούμε να το δούμε αυτό το πρόβλημα ατομικά αλλά σφαιρικά, γιατί θεωρώ ότι με τις αρνητικές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία απειλείται ολόκληρο το οικοδόμημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Στο Πάτραι προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε ν’ αντεπεξέλθουμε και σε αυτή τη δυσκολία αλλά στο γήπεδο  θα φανεί αν θα έχουμε καταφέρει να το κάνουμε πράξη».

Ερασιτεχνικό

Ξεσηκωμός… για το αγώνα της Παναχαϊκής με την Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή την Κυριακή 22/5 υποδέχεται στην Αγυιά την Ηλιούπολη με τον κόσμο να δείχνει ζεστός να στηρίξει τους κοκκινόμαυρους

 

Γενικός ξεσηκωμός έχει ήδη ξεκινήσει για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για την Super League 2.

Η Παναχαϊκή υποδέχεται στην Αγυιά την Κυριακή 22/5 στις 5 μ.μ. την Ηλιούπολη με τους φιλάθλους να αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» μετά το πολύ σημαντικό «διπλό» που απέσπασαν οι «κοκκινόμαυροι» στην Νέα Ευκαρπία με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

Μπορεί ο δεύτερος στόχος της ομάδας να είναι η άνοδος όμως κακά τα ψέματα μέσα σε αυτή είναι και η πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία. Η ιστορία της Παναχαϊκής είναι τεράστια και δεν επιτρέπεται να πάρει την άνοδο από την 2η, την 3η ή την 4η θέση. Η Παναχαϊκή πρέπει με πανηγυρικό τρόπο να πάρει το ένα εισιτήριο από θέση ισχύος που αυτή δεν είναι άλλη από την πρώτη.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου το γνωρίζει αυτό και σίγουρα ο στόχος είναι η πρωτιά και γι’ αυτό το λόγο την Κυριακή θα πάνε για να ντουμπλάρουν τις νίκες στα μπαράζ ανόδου.

 

ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Το παιχνίδι με την Ηλιούπολη δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς οι φιλοξενούμενοι μετράνε μια ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟ Ρουφ και μια ισοπαλία από την Προοδευτική. Αυτό σημαίνει ότι στην Πάτρα θα έρθουν για να πάρουν αποτέλεσμα όμως σίγουρα θα είναι και η ομάδα που θα έχει το μεγαλύτερο άγχος.

Οι παίκτες της Παναχαϊκής με λίγα λόγια θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την πίεση και το άγχος που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι και να «χτυπήσουν» στα επιπόλαια λάθη που ενδεχομένως να κάνουν εντός των αγωνιστικών γραμμών.

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ

H διοίκηση του Γ.Σ. Ηλιούπολης, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Παναχαϊκή στην Αγυιά, διαθέτει πούλμαν και 100 δωρεάν εισιτήρια για τη δωρεάν μετακίνηση των φίλων της.

Όπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι θα είναι το μεγάλο ματς της αγωνιστικής και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αγυιά.

 

ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Μετά τη λευκή εντός έδρας ισοπαλία της Προοδευτικής με τον Μακεδονικό για την 2η αγωνιστική, χώρισαν οι δρόμοι της Προοδευτικής και του προπονητή Δημήτρη Αρναούτη, με την ομάδα να θυμίζουμε ότι έχει το ρεπό της την προσεχή αγωνιστική.

Ο Γιάννης Μάγκος είναι ο νέος τεχνικός ο οποίος εργαζόταν στην ομάδα του Φωστήρα Ταύρου.

 

 ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Χθες το απόγευμα στις 6 μ.μ. άνοιξε και το περίπτερο της Παναχαϊκής που είχε στηθεί στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου έτσι ώστε οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τον εντός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη. Να θυμίσουμε ότι το κόστος είναι στα 10 ευρώ ενώ η διοίκηση έχει ετοιμάσει και προφορές με αναμνηστικά δώρα που μπορείτε να προμηθευτείτε από το e-shop της ομάδας.

Τα παιδιά, οι γυναίκες και οι φοιτητές θα έχουν όπως και στα ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δωρεάν είσοδο στους αγώνες μπαράζ.

Περισσότερα

Ερασιτεχνικό

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Ο Πετρόπουλος στο Δίας-Δαβουρλής, ο Καδδάς στο Ικαρος – Αετός Ρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κρίσιμη είναι η προτελευταία αγωνιστικά στα μπαράζ παραμονής της Α’ Κατηγορίας. Δυστυχώς οι αναμετρήσεις αντί να διεξαχθούν όλες μαζί όπως είθισται σε τέτοιες διαδικασίες, λάθη από την αρχή της Ενωσης αυτό δεν μπορεί να γίνει εφικτό.

Αναλυτικά τα πρόγραμματα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/5 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAYOUT

Γήπ. Καλαβρύτων, 5μ.μ.: Καλάβρυτα-Εθνικός/ Πολύτεκνος, Αλέξανδρος Φωκάς

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 5μ.μ.: Ικαρος Πετρωτού-Αετός Ρίου, Παναγιώτης Καδδάς

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων, 5μ.μ.: Αναγέννηση Πατρών-Δόξα Νιφορεΐκων, Κώστας Βαβαρούτας

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 7:30μ.μ.: Δίας Σαραβαλίου-Δαβουρλής K. 92, Χαράλαμπος Πετρόπουλος.

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Πλαστήρα, 5μ.μ.: ΑΕ Αιγίου-Πετεινοί, Νίκος Δανιήλ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/5

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAYOUT

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 5μ.μ.: Πήγασος Μπεγουλακίου-Λιμνοχώρι, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γήπ. Προσφυγικών, 5μ.μ.: Α.Π.Ο. Αρόη-Άνω Καστρίτσι, Γιάννης Πράνταλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 7:30μ.μ.: Πάτρα 2005 -Αχαιός Σαραβαλίου, Νίκος Χρονάς.

 

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Αχιλλέα, 1:30μ.μ.: Γαλήνη-Πείρος Ισώματος, Νίκος Δανιήλ

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 2μ.μ.: Αχαϊκός-Ολυμπιακός Πατρών, Ανδρέας Μπαρλής

Γήπ. Ντα Λουζ, 5μ.μ.: Φαραικός-Ατρόμητος Λάππα, Νίκος Μέρμηγκας

Γήπ. Μιντιλογλίου, 5μ.μ.: Αστέρας Μιντιλογλίου-Πυρσός Πατρών, Γιώργος Ασπρουλόπουλος

Γήπ. Χαλανδρίτσας, 5μ.μ.: Σταροχώρι-Ικαρος Λακκόπετρας, Αλέξανδρος Γιαννόπουλος

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων, 5μ.μ.: Δάφνη Πατρών-Περιβόλα, Αλέξης Καμζόλας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 11:30π.μ.: Π.Α.Ο.Κ. Πάτρας -Φλόγα Ρόδιας, Κώστας Τηλιγάδας

Γήπ. Ροδιάς, 5μ.μ.: Απόλλων Συνοικισμού Αιγίου-Αυτόνομη, Σταύρος Παπιγκιώτης

Γήπ. Ρίου, 5μ.μ.; A.E. Δρέπανου-Απόλλων Εγλυκάδος, Βαγγέλης Σαφαρίκας

Γήπ. Ζήριας, 5μ.μ.: Φοίνικας/Ζήριας-Αστέρας Τέμενης, Σπύρος Παλαιολόγος

Γήπ. Αχιλλέα, 5μ.μ.: Πανιώνιος/Αχιλλέας -Αργυρά Πατρών, Νίκος Μιχαλόπουλος

Γήπ. Πλαστήρα, 5μ.μ.: Άβυθος Αιγιάλειας-Ζαβλάνι/Αίας, Αριστόβουλος Σπηλιόπουλος

 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAYOFF

Α ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Μετοχίου, 5μ.μ.: Μετόχι-ΑΟ Τριταίας, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Γήπ. Νιφορεΐκων, 5μ.μ.: Κρίνος-ΑΕ Ροϊτίκων, Γιάννης Κονιδάρης

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Προσφυγικών, 1:30μ.μ.: Α.Ε. Αρόης-Ολυμπιακός Καμαρών, Κώστας Ταξιάρχης

Περισσότερα

Ερασιτεχνικό

Ξεσπά η Δόξα Νιφορεϊκων κατά τους ορισμού της ΕΠΣ Αχαΐας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Το gnomip.gr το πρωί της Πέμπτης ανέφερε τις έντονες αντιδράσεις που είχαν αρκετές ομάδες λόγω του ότι την προτελευταία αγωνιστική όπου παίζονται αρκετά παιχνίδια κρίσιμα για την παραμονή η ΕΠΣ Αχαΐας είχε ορίσει διαφορετικές ημέρες και ώρες με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι στο τέλος να γνώριζαν το αποτέλεσμα.

Μια από αυτές που φώναξε… ήταν και η Δόξα Νιφορεϊκων και μετά τις δύο μόλις αλλαγές που έκανε ξεσπά με ανακοίνωση η οποία αναφέρει αναλυτικά:

«Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των play out για την Α κατηγορία, με καμία ομάδα να μην έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και οι περισσότερες να έχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες , η ΕΠΣΑ έπρεπε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όλα τα παιχνίδια των δύο τελευταίων αγωνιστικών να οριστούν ίδια μέρα και ίδια ώρα.

Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλισθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος χωρίς καμία ομάδα να έχει προβάδισμα εκ των προτέρων γνωρίζοντας τα αποτελέσματα από τα παιχνίδια του Σαββάτου. Την απάντηση από πλευράς ΕΠΣΑ ότι δεν υπάρχουν γήπεδα για να διεξαχθούν οι αγώνες , δεν μπορεί να την δεχθεί κανείς, με πιο κοντινό παράδειγμα την διεξαγωγή της  προηγούμενης αγωνιστικής την Τετάρτη 18/5 ίδια μέρα, ίδια ώρα .

ΥΓ 1. Ακόμα και οι αγώνες που έχουν οριστεί για το Σάββατο 21/5, δεν διεξάγονται την ίδια ώρα, κάτι που θα συμβεί και στους αγώνες της Κυριακής 22/5 .

ΥΓ 2. Αναμένουμε από την ΕΠΣΑ έστω και τελευταία στιγμή να πράξει τα δέοντα.

ΥΓ 3. Σύμφωνα με την ΕΠΣΑ, μετά τις αλλαγές που έκανε από το αρχικό πρόγραμμα, το μοναδικό πρόβλημα που αναγνώρισε στην διεξαγωγή της αγωνιστικής ήταν το γεγονός πως είχε ορίσει το Δίας – Δαβουρλής στις 14:00 την Κυριακή και το άλλαξε για Σάββατο στις 19:30. Στους υπόλοιπους έξι αγώνες λογικά δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά τη γνώμη τους. ΔΣ  Δόξα Νιφορεΐκων».

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα