Σάββατο 21 Μαΐου 2022
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (10/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει χωρίς όρεξη να κάνεις αρκετές από τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει και φαίνεται πως το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει αυτή την νωχελική διάθεση. Θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποιες δουλειές οι οποίες δεν γίνεται να μείνουν για αργότερα, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος.

Ταύρος
Η εβδομάδα δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις μεταξύ φίλων. Καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία ώστε να μην παρερμηνευτούν τα λεγόμενά σου. Σε περίπτωση που έχεις ενεργό ρόλο μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα είναι απαιτητική για εσένα μιας και θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές απόψεις πάνω σε ένα κοινό ζήτημα.

 

Δίδυμοι
Θα χρειαστεί να έχεις «τα μάτια σου δεκατέσσερα» κατά τη διάρκεια προσωπικών και επαγγελματικών συναντήσεων. Θα χρειαστεί και εσύ να είσαι προσεκτικός πάνω σε συζητήσεις -κυρίως αν πρόκειται για κάποια συμφωνία- αλλά και να κρατάς τις επιφυλάξεις σου. Στο τέλος της εβδομάδας (14/1) ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα δημιουργήσει επικοινωνιακά προβλήματα.

 

Καρκίνος
Χρειάζεται να κρατήσεις τα αποθέματα της ενέργειας σου και να κάνεις συνετή διαχείριση αυτών, προκειμένου να μπορέσεις να ανταποκριθείς στα πλάνα που έχεις κατά νου. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 11/1 και θα δημιουργήσει υποτονική διάθεση και κόπωση, για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η εξοικονόμηση ενέργειας.

Λέων
Είναι πιθανό να εμφανιστεί η κούραση των προηγούμενων ημερών καθώς φαίνεται πώς αυτές ήταν γεμάτες όχι μόνο από υποχρεώσεις αλλά και από πολλά πράγματα, τα οποία από τη μία σου δημιούργησαν ευχάριστη διάθεση από την άλλη όμως ενίσχυσαν και την κόπωση. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα δημιουργήσει μία νωχελική διάθεση.

Παρθένος
Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά καθώς το τετράγωνο του Άρη θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 11/1 και θα επηρεάσει σημαντικά και τη διάθεσή σου αλλά και την όρεξη να ασχοληθείς με συγκεκριμένα ζητήματα. Τα θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις, καθώς και δουλειές του σπιτιού θα βρεθούν στο «μάτι του κυκλώνα» καθώς θα είναι αυτά που θα σου δημιουργήσουν τάσεις φυγής

 

Ζυγός
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα παίξει κομβικό ρόλο τις αισθηματικές υποθέσεις αλλά τις επιλογές που θα κάνεις στην προσωπική σου ζωή το επόμενο διάστημα, καθώς φαίνεται πως θα σε οδηγήσει να αλλάξεις προτεραιότητες. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να δεις ξανά μία σχέση που είχες κατά το παρελθόν καθώς η νέα θέση του Ερμή «ξαναζωντανεύει» αισθηματικές υποθέσεις από τα παλιά.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ανοίγει την αυλαία της με το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που δείχνει πως οι οικονομικές υποθέσεις θα αποτελέσουν το κυρίαρχο θέμα για εσένα αυτές τις ημέρες. Η δυσαρμονική όψη αυτών των δύο ουράνιων σωμάτων ενδεχομένως να δημιουργήσει μία ροπή σε κινήσεις οι οποίες ενέχουν ρίσκο για το πορτοφόλι σου.

Τοξότης
Από αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη βαρύτητα στην επικοινωνία σου με τους άλλους, σε συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους, καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου στο τέλος της εβδομάδας και ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις. Το να είσαι φειδωλός στα λόγια θα σε προφυλάξει από παρεξηγήσεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως κάποια πράγματα τα οποία θέλεις να γίνουν δεν γίνονται και αυτό από μόνο του θα είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και αρνητικά συναισθήματα. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις αυτή τη διάθεση καθώς θα μπορούσε να βλάψει προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες.

Υδροχόος
Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρανοήσεις πάνω σε συζητήσεις, οι οποίες θα αφήσουν το στίγμα τους σε προσωπικές αλλά και σε επαγγελματικές σου υποθέσεις. Μπορεί να μπερδέψεις κάποιες καταστάσεις ή να δώσει λάθος δείγματα για εσένα στους άλλους και κυρίως σε πρόσωπα που σχετίζονται με το φιλικό σου περιβάλλον.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει ανακατατάξεις. Κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σου θα εμφανιστούν και θα αφορούν επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν σύγχυση.

Lifestyle

Ο Πατρινός σεφ Τίμος Ζαχαράτος μιλά για τη σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο o Τίμος Ζαχαράτος.

Ο νεαρός σεφ συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε για την προσωπική του ζωή και αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τη Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα είπε

Από τις πρώτες ακόμα ημέρες της παρουσίας σου στο “Πάμε Δανάη” βγήκε στο προσκήνιο και η προσωπική σου ζωή. Είσαι έτοιμος γι’ αυτό;

Ναι, δεν έχω πρόβλημα.

Πώς είναι αλήθεια να λένε ότι έχεις σχέση με την παρουσιάστρια της εκπομπής Δανάη Μπάρκα; 

Είναι ωραία η πάσα που μου δίνεις. Το να πάρω την απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, αποτελεί επιλογή μου. Αν αυτή είναι η επιλογή μου, θα την στηρίξω και θα βγω και θα το πω δυνατά. Από τη στιγμή που δεν το έχω κάνει αυτό… Με τη Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι.

Αν η Δανάη δεν ήταν η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» και την έβλεπες έξω στον δρόμο, θα την φλέρταρες;

Ε, γενικά είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον κάθε άνθρωπο αρκεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων, βλεμμάτων και αγγιγμάτων.

Τι έχει η Δανάη και σε έχει εντυπωσιάσει;

Η Δανάη ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου που έχει τόση θετική ενέργεια. Μπορεί να είσαι στα πατώματα και να σε ανεβάσει στον ουρανό.

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(21/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Σήμερα, αισθάνεσαι πιεσμένος και έχεις φτάσει τον εαυτό σου στα άκρα. Αυτή η μέρα όμως, είναι καλή για να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου και για να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου. Ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό την βοήθεια του συντρόφου σου.

Ταύρος
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ορισμένα θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό και κράτησε μια διπλωματική στάση απέναντι στα γεγονότα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να ωφεληθείς. Κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σου θα σου ζητήσει να το βοηθήσεις.

Δίδυμοι
Σήμερα, η ανασφάλεια που θα νιώσεις σήμερα θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό είναι, φίλε Δίδυμε, να αρχίσεις να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα, γιατί είναι πιθανό να πέσεις θύμα των περιστάσεων.

Καρκίνος
Καλύτερα να αποφύγεις τις αναβολές στα θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Λέων
Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για ανασυγκρότηση και δράση.

Παρθένος
Σήμερα θα κατακλύζεσαι από έξυπνες ιδέες, για να μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Οι πλανήτες θα είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να σε βοηθήσουν στα θέματα που σε απασχολούν.

Ζυγός
Έλεγξε το άγχος σου φροντίζοντας σήμερα τον εαυτό σου και βρίσκοντας λύσεις σε καταστάσεις που σε δυσκολεύουν. Να είσαι προσεχτικός σε αυτά που λες, διότι λόγω των επιρροών που δέχεσαι σήμερα, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποια άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, καθώς θα σου παρουσιαστούν προτάσεις ενδιαφέρουσες.

Σκορπιός
Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και ήρθε η ώρα να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει.

Τοξότης
Νιώθεις ότι έχουν μπει σε μια σειρά τα δικά σου ζητήματα και θα σε απασχολήσουν περισσότερο κάποιες ξένες υποθέσεις. Γενικά θα σε προσεγγίσουν πολλοί άνθρωποι για να ζητήσουν βοήθεια στα δικά τους προβλήματα και καλό είναι να είσαι λίγο μαζεμένος, για να μην παρασυρθείς και αγχωθείς. Όπως και να έχει, σίγουρα δεν μπορείς να τους βοηθήσεις όλους.

Αιγόκερως
Σήμερα αρκετά εμπόδια θα προκύψουν σήμερα ό,τι κι αν κάνεις. Τα περισσότερα μάλιστα θα προέρχονται από ανθρώπους που δεν πίστευες ότι θέλουν να σταθούν στη μέση των σχεδίων σου σαν εμπόδιο. Παρ’ όλα αυτά, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο και χάρη στη διπλωματία σου θα ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

Υδροχόος
Σήμερα αναθεωρείς αρκετά πράγματα, μεταξύ των οποίων και η δική σου στάση απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις. Μέσα από αυτή την εποικοδομητική διαδικασία θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις κάποια άτομα με τα οποία θεωρείς ότι μπορείς να συνεργαστείς και να ζητήσεις τη συμβουλή τους σε κάποια ζητήματα.

Ιχθύες
Σήμερα έχεις βάλει στόχο να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Θα τα καταφέρεις, αν κάνεις έναν προγραμματισμό που θα σε βοηθήσει να μην αγχωθείς. Σήμερα πάντως θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

Περισσότερα

Lifestyle

Facebook: Αυτές είναι οι εφαρμογές που κλέβουν κωδικούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μήνυμα γνωστό: «κάποιος προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό σου στο Facebook». Ωστόσο εσύ δεν έχει δώσει σε κανέναν τους κωδικούς σου. Για να είσαι σίγουρος όμως αλλάζεις κωδικό.

Λίγες μέρες αργότερα το ίδιο μήνυμα: «κάποιος προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό σου στο Facebook». Τώρα είσαι σίγουρος ότι δεν το έχεις δώσει πουθενά.

Άρα κάτι άλλο συμβαίνει. Μήπως κάποια εφαρμογή προσπαθεί να σου υποκλέψει τους κωδικούς;

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατη έρευνα της Trend Micro αναφέρεται σε περισσότερα από 200 εφαρμογές, οι οποίες παρουσιάζουν κακόβουλη συμπεριφορά καθώς εξαιτίας του Facestealer spyware που διαθέτουν υποκλέπτουν κωδικούς Facebook.

Εκτός από αυτό, η γνωστή εταιρεία κυβερνοασφαλείας ανακάλυψε και περισσότερα από 40 fake cryptocurrency miner apps τα οποία προσπαθούν να υποκλέψουν κρυπτονομίσματα και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες χωρίς κανενός είδους άδεια εκ μέρους του χρήστη. Αυτές είναι ορισμένες εφαρμογές που πρέπει να αφαιρέσεις άμεσα.

Δείτε κάποιες από τις εφαρμογές

Daily Fitness OL

Enjoy Photo Editor

Panorama Camera

Photo Gaming Puzzle

Swarm Photo

Business Meta Manager

Cryptomining Farm Your own Coin

Πρόκειται για εφαρμογές που αναφέρονται ως παράδειγμα από την TrendMicro που θα πρέπει αφενός να αφαιρέσεις και αφετέρου να μην κατεβάσεις ξανά τέτοιου είδους apps.

Το ευχάριστο τουλάχιστον είναι ότι όλες αυτές οι εφαρμογές καθώς και εκείνες που δεν δημοσιεύθηκαν από την Trend Micro έχουν αφαιρεθεί από το Play Store.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα