Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Ο επαναπατρισμός του Ανδρέα Κολοβούρη-«Γύρισα σπίτι μου», είπε ο έμπειρος τερματοφύλακας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ακόμη σημαντική ενίσχυση, πραγματοποίησε η Παναχαϊκή στη θέση «1», καθώς απέκτησε τον Ανδρέα Κολοβούρη, που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Κηφισιάς.

Ο επαναπατρισμός του Ανδρέα Κολοβούρη, είναι πλέον γεγονός, καθώς με την επιστροφή του, η κοκκινόμαυρη ομάδα δυναμώνει κάτω από τα δοκάρια, καθώς μην ξεχνάμε ότι πέρυσι ήταν αυτός, που είχε αγωνιστεί σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της Super League 2 και αρκετές φορές με τις αποκρούσεις του, κράτησε ανέπαφη την εστία της Παναχαϊκής.

Η Παναχαϊκή, με ανακοίνωση, που εξέδωσε αναφέρει: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Ανδρέα Κολοβούρη. Ο Ανδρέας Κολοβούρης είναι 29 ετών (6/4/1992) και είναι ένα παιδί γέννημα – θρέμμα της Παναχαϊκής. Έχει ξεκινήσει την πορεία του από τις μικρές «κοκκινόμαυρες» ομάδες όπου έπαιξε σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες. Στη συνέχεια αφού αποχώρησε από την Παναχαϊκή αγωνίστηκε σε Καλαμάτα, Παναιτωλικό, Κέρκυρα μέχρι που επέστρεψε στην ομάδα μας τη σεζόν 2018-2019 στη Football League. Αφού αγωνίστηκε μία χρονιά με τα «κοκκινόμαυρα» στη συνέχεια μετακόμισε στην Επισκοπή και τον Ασπρόπυργο την περίοδο 2019-2020 και μετά επέστρεψε ξανά στην Παναχαϊκή. Πέρυσι ήταν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Super League 2 με τη φανέλα της Παναχαϊκής και το καλοκαίρι του 2021 πήγε στην Κηφισιά. Εκεί κατέγραψε 6 συμμετοχές στη Super League 2».

Ο Ανδρέας Κολοβούρης με αφορμή την επιστροφή του στην Παναχαϊκή δήλωσε στο panachaikifc1891.gr: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Η Παναχαϊκή για μένα είναι το ποδοσφαιρικό μου σπίτι, είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης μου και θεωρώ ότι έχω την υποχρέωση μαζί με τους συμπαίκτες μου και όλα τα μέλη της ομάδας να δώσω τα πάντα έτσι ώστε να κερδίσουμε την άνοδο που είναι αυτοσκοπός. Για αυτό ήρθα εξάλλου τώρα που η προσπάθεια της ομάδας μπαίνει στην τελική ευθεία. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη και τον προπονητή. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας για να πετύχουμε το στόχο μας. Εμείς θα κάνουμε ότι χρειάζεται αλλά τους θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».


Ροή ειδήσεων

Advertisement