Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Χειμερινές εκπτώσεις με έως -50% σε όλη τη συλλογή

Δημοσιεύθηκε

στις

Η DUR υποδέχεται τις χειμερινές εκπτώσεις στα φυσικά καταστήματα αλλά και online στο www.dur.gr με εκπτώσεις έως και -50% και με extra έκπτωση 10% για τις αγορές 2 και περισσότερων τεμαχίων.

Οι χειμερινές εκπτώσεις αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για τους άνδρες φίλους του brand να ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα τους με basic αλλά και πιο ιδιαίτερα ενδύματα σε ελκυστικές τιμές με την απαράμιλλη ποιότητα της DUR. Η νέα Collection της DUR περιλαμβάνει ζεστά, άνετα και stylish πλεκτά σε πολλές αποχρώσεις που αποτελούν την ιδανική επιλογή για επιμελημένα outfits από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Στη μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων που προσφέρει η DUR σε προνομιακές τιμές το κοινό μπορεί να αναζητήσει τα μοναδικά over-shirt και τα πουκάμισα, τα οποία κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και με διαφορετική ύφανση αναβαθμίζοντας την αισθητική κάθε outfit. Κλασικές αλλά και σύγχρονες παραλλαγές των αγαπημένων παντελονιών με την υπογραφή της DUR υπόσχονται άνεση και κομψότητα στον άνδρα που θέλει να αναδείξει την προσωπικότητά του μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement