Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μπαράζ κρουσμάτων στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών – 43 ενεργά κρούσματα σε ένα μόνο Τμήμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπαράζ κρουσμάτων στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών – 43 ενεργά κρούσματα σε ένα μόνο Τμήμα

Σημαντική είναι η διασπορά στους φοιτητές της Πάτρας, με τον έναν μετά τον άλλον να βγαίνει θετικός και να κάθεται στο διαμέρισμά του για καραντίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μόνο ένα Τμήμα του Πανεπιστημίου, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» τα κρούσματα φτάνουν τα 43 τις τελευταίες δύο ημέρες.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχοντας πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα τους για να κάνουν γιορτές, επιστρέφοντας στην βάση τους, στην αχαϊκή πρωτεύουσα βγήκαν θετικοί, δείγμα και αυτό της μεταδοτικότητας της Όμικρον. Έτσι, περιόρισαν τις επαφές τους και αρκετοί ευτυχώς δεν πρόλαβαν να πάνε στο Πανεπιστήμιο που ξεκίνησε χθες δια ζώσης, με την εξεταστική περίοδο να πλησιάζει, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τους κινδύνους διασποράς. Κρούσματα Παν. Πατρών: Οι επικαιροποιημένες οδηγίες απομόνωσης και καραντίνας

Όπως αναφέρουν στις συζητήσεις τους οι ίδιοι οι φοιτητές αρκετοί από τους φίλους τους είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού ή είχαν επαφές με κρούσματα και βρίσκονται σε καραντίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» μόλις την περασμένη Παρασκευή σε μάθημα Τμήματος του Πανεπιστημίου προσήλθαν στην αίθουσα 2 φοιτητές από τους 626 που είναι εγγεγραμμένοι. Τα ενεργά κρούσματα για το συγκεκριμένο Τμήμα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» (με σημερινή ενημέρωση) φτάνουν τα 43 τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement