Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

ΕΔΕ για επίθεση στο σπίτι προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων: Ενέργεια απολύτως καταδικαστέα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η επίθεση αγνώστων στο σπίτι του προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Ευάγγελου Μπακέλα, το βράδυ της Δευτέρας (10.01.2022), προκάλεσε την αντίδραση και της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία καταδικάζει το γεγονός με ανακοίνωσή της.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει την επίθεση, αναφέροντας στην ανακοίνωσή της ότι «η στοχοποίηση των δικαστικών λειτουργών και ιδίως των εκπροσώπων των ενώσεών τους είναι ενέργεια ευθέως αντιδημοκρατική και απολύτως καταδικαστέα».

Η ανακοίνωση από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων:

«Με αφορμή την προχθεσινή «επίσκεψη» αγνώστων στην οικία του Προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων κ. Ευάγγελου Μπακέλα και την ανακοίνωση που την συνόδευσε, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων επισημαίνει ότι η στοχοποίηση των δικαστικών λειτουργών και ιδίως των εκπροσώπων των ενώσεών τους είναι ενέργεια ευθέως αντιδημοκρατική και απολύτως καταδικαστέα. Η Πολιτεία οφείλει να λάβει τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή και ανεμπόδιστη άσκηση των καθηκόντων όλων των δικαστικών λειτουργών».

Υπενθυμίζεται πως άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι του κ. Ευάγγελου Μπακέλα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, πετώντας μπογιές και τρικάκια ενώ σε κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα υπογράφουν ως αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στον αναρχικό Χάρη Μαντζουρίδη, ζητώντας την απελευθέρωσή του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement