Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Στον… αέρα το ματς της Παναχαϊκής-Αρκετοί παίκτες του Αχέροντα Καναλακίου με covid-19

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον… αέρα βρίσκεται η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Αχέροντα Καναλακίου, για την Γ΄ Εθνική κατηγορία (4ος όμιλος) που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή.

Και το λέμε τούτο διότι αρκετοί ποδοσφαιριστές του Αχέροντα Καναλακίου, έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό και όλα δείχνουν ότι ο αγώνας θα αναβληθεί.

Ο προπονητής του Αχέροντα Καναλακίου, Βαγγέλης Τζιάρας (φωτό), μίλησε στο gnomip.gr επιβεβαιώνοντας την «είδηση» των πολλών κρουσμάτων, τονίζοντας: «Από την χθεσινή προπόνηση, απουσίαζαν επτά ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι πέντε έχουν προσβληθεί από κρούσμα covid-19. Κάθε τρεις ή τέσσερις ημέρες κάνουμε τα τεστ, έτσι ώστε να βλέπουμε που βαδίζουμε».

Και πρόσθεσε: «Είχαν εντοπιστεί και παλιότερα κρούσματα στην ομάδα και προ ημερών, επέστρεψαν στις προπονήσεις δύο ποδοσφαιριστές, με το ζόρι συνεχίζω την προετοιμασία».

Και κατέληξε: «Δεν έχει νόημα να αγωνιστώ, όταν η πανδημία βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, διότι εάν μπουν ποδοσφαιριστές με νόσηση για να κάνουν προπονήσεις, τότε κινδυνεύει να κολλήσει όλη η ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή θα αναβληθεί και θα είμαι σε θέση να δώσω το Σαββατοκύριακο ρεπό στους ποδοσφαιριστές μου. Αυτό όμως θα το γνωρίζω αργά σήμερα το βράδυ».

Τάσος Α. Αγγελόπουλος

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement