Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Όλα καλά με Τοκάμ, απέκτησε Κυπαρίσση

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσιο τέλος είχε η μεταγραφή του Στιβ Τοκάμ στον Παναιγιάλειο καθώς η ΕΠΟ προχώρησε στην έκδοση του δελτίου του με τον τεχνικό Φάνη Γκέκα πλέον να τον υπολογίζει κανονικά στο πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Άρτας. Ο Τοκάμ είναι γεννημένος στο Καμερούν, 21 χρόνων και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:

«Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαριστή Steve Tokam. Ο 21χρονος μέσος γεννημένος στο Καμερούν (23/05/2000), αλλά πολιτογραφημένος στην Ελβετία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 15 ετών στις ακαδημίες της Ξαμάξ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Γιανγκ Μπόις όπου και αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην ομάδα Νέων της ελβετικής ομάδας. Το 2020 δίνεται δανεικός στη Λα Σο Ντε Φοντ, ενώ η τελευταία του ομάδα πριν έρθει στην Ελλάδα ήταν η Έβερτον.

Έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Ελβετίας στις κατηγορίες U-15, U-16, U-17, U-18, και U-19 έχοντας συνολικά 25 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Ο ποδοσφαιριστής θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της αιγιώτικης ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας».

Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γκασίδη Κυπαρίσση.

Την ίδια ώρα η διοίκηση του Παναιγιαλείου ανακοίνωσε και την έναρξη συνεργασίας με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Γκασίδη Κυπαρίσση. Ο νεαρός άσος ξεκίνησε από την Κ-19 της Κέρκυρας, ενώ φόρεσε τη φανέλα και της πρώτης ομάδας. Έχει αγωνιστεί επίσης και στην Α.Ε. Διδυμοτείχου, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Διάνα Ηλιούπολης (Α’ Τοπικό Αθηνών).


Ροή ειδήσεων

Advertisement