Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Κάνει το πρώτο βήμα η Λίβερπουλ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ημέρα Κυπέλλων, εκτός του Κόπα Άφρικα που παίζεται όλο το μήνα, είναι και η σημερινή, καθώς μετά τα χθεσινά σπουδαία ματς (με κορυφαίο όλων το el clasico), σήμερα έχουμε τον 2ο ημιτελικό στην Ισπανία, αλλά και τον 2ο ημιτελικό στο Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Μάθε τα πάντα για τον stiximan .

Με το Νησί θα ασχοληθούμε και στοιχηματικά, μιας και παρότι Λίβερπουλ και Άρσεναλ δεν κατάφεραν να παίξουν το πρώτο τους παιχνίδι (αναβολή για τις 20/1), σήμερα παίζουν πρώτα τη… ρεβάνς, με τη Τσέλσι να περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού στον τελικό.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως η Λίβερπουλ θα κυνηγήσει τα τρόπαια σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Πριν μερικές ημέρες πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου νικώντας άνετα τη «μικρούλα» Σρούσμπερι με πολλές αλλαγές και σήμερα θα ψάξει το πρώτο βήμα κόντρα στην Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ. Ο Κλοπ έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απώλειες στο ρόστερ του, με πιο σημαντικές φυσικά αυτές των Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά, που παίζουν στο Καμερούν με τις εθνικές τους. Ο Γερμανός δύσκολα θα κάνει μεγάλο ροτέισον και θα περιμένει τους Αλεξάντερ-Άρνολντ και Άλισον μέχρι τελευταίας στιγμής.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ακόμα μια αποτυχία «χτύπησε τη πόρτα» των Λονδρέζων, καθώς έμειναν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου από τη Νότιγχαμ, που παίζει μια κατηγορία πιο χαμηλά. Ο Αρτέτα πήρε το ρίσκο να παίξει με εναλλακτική εντεκάδα στο ματς και τελικά το «πλήρωσε». Ακόμα και έτσι, πάντως, η Άρσεναλ δε χάνει τη ψυχραιμία της, μιας και βασικός στόχος παραμένει η 4άδα στο πρωτάθλημα. Στο Λιγκ Καπ ο Ισπανός θα επαναφέρει τους όποιους βασικούς έχει διαθέσιμους, μιας και λείπουν στις Εθνικές τους οι Πεπέ, Ελνένι, Ομπαμεγιάνγκ και Πάρτεϊ, ενώ από τραυματισμό προέρχονται οι σημαντικοί Τσάκα, Τομιγιάσου και Σμιθ-Ρόου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι απουσίες των δυο ομάδων στην αναμέτρηση και παρότι η Λίβερπουλ έχει πιο σημαντικές, παραμένει πιο ποιοτική και με βάθος στο πάγκο της. Θεωρούμε πως η ομάδα του Κλοπ θα πάρει τη νίκη και θα κάνει βήμα πρόκρισης. Στο 2.00 ο άσος στον Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρίες και stoiximan προσφορές* στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement