Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ράκος στο νοσοκομείο η Αθηνά Κοντοπάνου – Ο γάμος με τον Τζώρτζη Μονογυιό το 2020

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πιο σκληρό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα στο ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από δύο χρόνια και έκτοτε ζούσαν αγαπημένοι και ενωμένοι, κάθε τους στιγμή.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού, Κατερίνας Μονογυιού, και η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου είχαν μόλις επιβιβαστεί στο νέο τους απόκτημα, μια εντυπωσιακή κόκκινη Ferrari. Μόλις δυο χιλιόμετρα μακριά από την αντιπροσωπεία, ο 45χρονος επιχειρηματίας έχασε τον έλεγχο του super car, με αποτέλεσμα να πέσει στη διαχωριστική νησίδα και να τυλιχτεί στις φλόγες. Ο άτυχος «γίγαντας», όπως τον φώναζαν οι φίλοι του έχασε τη ζωή του ακαριαία, καθώς φέρεται να εξφενδονίστηκε από το παρμπρίζ, ενώ η αγαπημένη του σύζυγος, κατάφερε να απεγκλωβιστεί και σώθηκε από θαύμα.

Δίνει μάχη στο νοσοκομείο η σύζυγός του
Η μητέρα δύο παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα για τα οποία θα χρειαστεί να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, Σήμερα μάλιστα αναμένεται να υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα είναι σοκαρισμένη και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση για τον τραγικό χαμό του συζύγου της. Μάλιστα σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερα ασφαλείας λίγα λεπτά πριν συμβεί το δυστύχημα, διακρίνεται το όχημα να μπαίνει σε στροφή, χωρίς να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι μέχρι στιγμής που το τροχαίο είχε τόσο φριχτή εξέλιξη.

Ο γάμος τους το 2020
Ο Τζώρτζης Μονογυιός και η Αθηνά Κοντοπάνου είχαν παντρευτεί το 2020 στην Αθήνα. Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το Iefimerida από την όμορφη εκείνη μέρα, το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό και αγκαλιασμένο.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement