Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Γιώργος Θεοφάνους: «Βίσση ή Βανδή;» και άλλα… διλήμματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ο καλεσμένος της Αννίτας Πάνια. Η παρουσιάστρια τον έριξε στα βαθιά και τον έβαλε να παίξει ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Συγκεκριμένα τον έβαλε να διαλέξει τον αγαπημένο του τραγουδιστή ανάμεσα σε πάρα πολλούς.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα σε Βέρτη, Βίσση, Βανδή, Θεοδωρίδου, Ρουβά, Ρέμος, Τερζής, Πάολα… Ποιον ή ποια επέλεξε τελικά;

Διαβάστε τον απολαυστικό διάλογο
Νίκος Βέρτης ή Άννα Βίσση: 
Τον Νίκο Βέρτη τον ξεκίνησα. Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, θα κρατήσω την Άννα. Της ζήτησα αυτόγραφο και μου το έστειλε.
Άννα Βίσση ή Δέσποινα Βανδή; «Την Άννα την αγαπάω. Κρατάω τον άνθρωπο Δέσποινα».
Δέσποινα ή Νατάσα Θεοδωρίδου; «Αν δεν ήταν η Νατάσα να πει τα τραγούδια μου».
Νατάσα ή Σάκης Ρουβάς; «Γνωρίζω τον Σάκη έτσι όπως δεν τον ξέρει ο πολύς κόσμος. Ο Σάκης μου άνοιξε έναν πνευματικό κόσμο δύο φορές. Κι επειδή βάζω την ψυχή πάνω από όλα κρατάω τον Σάκη».
Σάκης ή Αντώνης Ρέμος; «Ο Αντώνης είναι οικογένειά μου, όποτε τον πάρω τηλέφωνο είναι εκεί. Η οικογένεια είναι πρώτη».
Αντώνης ή Πασχάλης Τερζής; «Με την άδειά σου Αντώνη θα κρατήσω τον Πασχάλη. Ξέρω πόσο τον αγαπάει. Τα πρώτα μου λαϊκά τραγούδια τα έκανα με τον Πασχάλη».
Πασχάλης ή Πάολα; «Η Πάολα είναι ένα παρεξηγημένο παιδί. Ήθελε να γίνει καλόγρια και δεν την άφησαν οι δικοί της. Μεγάλη φωνή, πέρασα εξαιρετικά μαζί της στο στούντιο. Δεν μου αρέσει το περιβάλλον της, η “αυλή” της, δεν μου αρέσει καθόλου. Μπορεί να της κάνουν και κακό, θα μπορούσε να είναι σκαλοπάτια πιο πάνω η Πάολα αυτή τη στιγμή» αποκάλυψε ο μουσικοσυνθέτης και κράτησε τον Πασχάλη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement