Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πέθαναν και κηδεύονται το Σάββατο (15/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Συμπολίτες μας πέθαναν και κηδεύονται το Σάββατο (15/1).

Τον πολυαγαπημένο μας

ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΝ. ΚΟΥΡΗ

(ΕΤΩΝ 76)

Κηδεύουμε το Σάββατο 15-1-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάρκου Ευγενικού Ζαρουχλεΐκων. Η ταφή θα γίνει στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Άνω Συχαινών.

Η σύζυγος: Ωραιάνθη. Τα παιδιά του: Νικόλαος, Ροσάνα. Οι αδελφοί: Γεώργιος Κουρής, Αλέξανδρος Κουρής, Αφροδίτη (χήρα) Διον. Μανδρέκα. Οι εγγονοί: Δημήτρης, Μελίνα, Εμμανουήλ, Αλέξανδρος. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΣΑΜΙΩΤΗ. Πανεπιστημίου 83, Ζαβλάνι (πλησίον Α΄ Νεκροταφείου Πάτρας), τηλ.: 2610-454.184, fax: 2610-450.732, κιν.: 6944-320.495, τηλ.: 2610-455.151. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΕΛΕΝΗ (χήρα) ΗΛ. ΧΑΡΜΠΙΛΑ

(ΕΤΩΝ 86)

Κηδεύουμε το Σάββατο 15-1-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Κρύα Ιτεών Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

Τα παιδιά της: Χρήστος και Έφη Χαρμπίλα, Χαρά και Κωνσταντίνος Λειβαδάς. Τα εγγόνια της. Τα αδέλφια της. Τα ανίψια της. Οι λοιποί συγγενείς.

Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

 

Τον πολυαγαπημένο μας

ΑΛΕΞΙΟ ΑΝΕΣ. ΤΣΟΠΑΝΟΓΛΟΥ

(ΕΤΩΝ 89)

Κηδεύουμε το Σάββατο 15-1-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη και Αγίων Αποστόλων Ζαβλανίου Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Η σύζυγος: Χαρίκλεια. Τα τέκνα: Ανέστης και Δήμητρα Τσοπανόγλου, Μαρία και Νικόλαος Τζαμαρέλος, Χριστίνα Τσοπανόγλου, Γερασιμούλα και Ιωάννης Καπερώνης. Τα αδέλφια: Ευθύμιος και Κατερίνα Τσοπανόγλου, Μαρία (χήρα) Νικ. Δεσινιώτη, Αθηνά (χήρα) Φωτ. Μαντζουράτου, Παγώνα (χήρα) Σπυρ. Φραγκούλια, Κωνσταντίνος και Λίτσα Γιόβα, Νικολίτσα και Ανδρέας Παπαχρήστος. Τα εγγόνια: Αλέξανδρος, Χαρίκλεια, Γρηγόριος, Αγγελική, Ευθύμιος, Αλεξάνδρα, Αλέξανδρος. Τα δισέγγονα. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

*Παράκληση, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Ιερό Ναό.

Γραφείο Τελετών &ΜνημοσύνωνΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΕΤΣΕΡΗΣ, Πανεπιστημίου 98, Πάτρα. Τηλ.: 2610-520.050, 6986-944.494. Γίνονται τελετές με όλα τα ταμεία.

Τον αγαπημένο μας

ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΔ. ΒΙΔΙΝΙΩΤΗ

(ΕΤΩΝ 86)

Κηδεύουμε το Σάββατο 15-1-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Ρωμανού Πατρών.

Η σύζυγος: Άννα. Τα παιδιά του: Μαρία και Κώστας Αντωνάτος. Οι εγγονές του: Άννα, Ασπασία. Οι λοιποί συγγενείς.

Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (χήρα) ΚΩΝ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

(ΕΤΩΝ 83)

Κηδεύουμε το Σάββατο 15-1-2022 και ώρα 3.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Ρωμανού Πατρών.

Τα παιδιά της: Ασημίνα Παναγοπούλου, Φίλιππος και Γεωργία Παναγοπούλου, Αντωνία και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, Παύλος Παναγόπουλος. Οι εγγονοί: Παρασκευή, Ιωάννης, Μάριος, Παρασκευάς, Γιώργος, Ιωάννης, Κωνσταντίνος. Οι αδελφοί: Χρυσούλα (χήρα) Θεοδ. Λουκοπούλου, Ανδρέας και Αγγελική Κατσαΐτη, Σοφία (χήρα) Κων. Κατσαΐτη, Αντωνία (χήρα) Φιλ. Κατσαΐτη, Δημήτριος (Ιερεύς) και Διαμάντω (Πρεσβυτέρα) Παναγοπούλου, Αφροδίτη (χήρα) Ιωάν. Χριστοπούλου. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών &ΜνημοσύνωνΣΑΜΙΩΤΗ. Πανεπιστημίου 83, Ζαβλάνι (πλησίον Α΄ Νεκροταφείου Πάτρας),τηλ.: 2610-454.184, fax: 2610-450.732,κιν.: 6944-320.495, τηλ.: 2610-455.151. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

 

 

 

Την αγαπημένη μας

ΜΑΡΙΑ (χήρα) ΑΘΑΝ. ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ

(ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΤΩΝ 84)

Κηδεύουμε το Σάββατο 15-1-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αμπελοκάμπου Ηλείας.

Τα αδέλφια: Αθανασία Καραδημητροπούλου, Παναγιώτης και Αθανασία Κανελλοπούλου, Νικόλαος και Νανά Κανελλοπούλου, Ιουλία (χήρα) Θεοδ. Κανελλοπούλου. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

ΓΙΑΝΝ. ΛΥΡΑΣ. Αγίας Τριάδος 25 (πλησίον Πέντε Δρόμων), Πάτρα. Τηλ.: 2610-337.126, 340.873, κιν.: 6932-318.103, fax: 2610-340.871, e-mail: [email protected]

 

Τον αγαπημένο μας αδελφό και θείο

ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

(ΕΤΩΝ 84)

Κηδεύουμε το Σάββατο 15-1-2022 και ώρα 1.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Ξηροχώρι Τριταίας.

Τα αδέλφια: Παρασκευή και Μιλτιάδης Παπαγιαννόπουλος, Ζήσιμος και Βασιλική Γιωτοπούλου, Ανδρέας Γιωτόπουλος, Αθανάσιος και Δήμητρα Γιωτοπούλου. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.

ΤελεταίΑΝΤ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ή ΜΠΟΥΡΑΣ, 1) Πόρτες Αχαΐας, τηλ.: 26930-92.344, 2) Πατρών – Πύργου 59, τηλ: 2610-526.888, κιν.: 6974-607.640, 3)Πανόπουλο Ηλείας, τηλ.: 26240-61.930.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Λίγο έλειψε να “σβήσει” από τσίμπημα εντόμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου έπειτα από τσίμπημα εντόμου.

Ο 50χρονος άνδρας εργαζόταν στην Ορεινή Ναυπακτία, όταν δέχτηκε το τσίμπημα από σερσέγκι στο κεφάλι, όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε αφού ήταν αλλεργικός και με τη συνδρομή φιλικού του προσώπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κ.Υ.Ναυπάκτου όπου οι γιατροί έδωσαν δύσκολη μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Οι πρώτες βοήθειες που παρείχαν οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας ήταν καθοριστικές για τη θετική έκβαση του σοβαρού περιστατικού και στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη η Άννα-Μαρία Βλαγκούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

«Όταν οι κρίσιμες για τον τόπο συνθήκες το απαιτούν, σε ένα χρονικό «σταυροδρόμι» που η χώρα μας παρά τις διαδοχικές και πρωτόγνωρες δοκιμασίες επιχειρεί το μεγάλο αναπτυξιακό βήμα με στόχους ανάκαμψης και εκσυγχρονισμού, τότε, από το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ αγώνα και ενεργούς συμμετοχής δεν μπορείς να απουσιάσεις. Είναι κάτι που οφείλεις να κάνεις με δυναμισμό, συνέπεια, και πάνω από όλα με την ευθύνη που στον καθένα μας αναλογεί με βάση την προσωπική και οικογενειακή του διαδρομή και τις αξίες με τις οποίες έχει εμποτιστεί παραδειγματικά από τους δικούς του ανθρώπους…»

Με τα παραπάνω λόγια η Άννα – Μαρία Βλαγκούλη αναφέρεται για πρώτη φορά στην απόφαση αποδοχής της πρότασης από τη Νέα Δημοκρατία να κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής στην Ηλεία.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το πρόσωπό μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη» τονίζει η ίδια χαρακτηριστικά, και προσθέτει: «Χρέος απέναντι στην ιστορία και τις καταβολές μας να βοηθήσουμε για να αλλάξουν δεδομένα που δεν ταιριάζουν στην καθημερινότητά μας, να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, και να δώσουμε σήμερα αλλά και στις γενιές που θα ακολουθήσουν, την δυνατότητα να ατενίζουν με αισιοδοξία και υπερηφάνεια το αύριο της Ελλάδας!»
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ
Η Άννα – Μαρία Βλαγκούλη ωστόσο, ξεκινά την πολιτική της παρουσία στην Ηλεία, έχοντας ως σπουδαία παρακαταθήκη το έργο και την προσφορά ενός ανθρώπου που σε όλα τα χρόνια της μαχητικής δράσης του έγινε η «ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ» των διεκδικήσεων και της ανάδειξης προβλημάτων της Ηλείας και των κατοίκων της.
Ενός ανθρώπου που υπήρξε πάντα στην «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» των ηλειακών ζητημάτων, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο, και «έφυγε» από τη ζωή όρθιος ακριβώς την ώρα που υπερασπιζόταν ένα από τα σοβαρά θέματα της περιοχής μας.
Στην ίδια κατεύθυνση, και με μια ευθύνη που γίνεται πλέον μεγαλύτερη, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ θα προσδιορίσει και το δικό της πολιτικό στίγμα με στοιχεία ανανέωσης, και ουσιαστικής εξέλιξης στον τόπο. Νέα, δυναμική, με σύγχρονες ιδέες, αγάπη για τον τόπο και πάθος για προσφορά, στην πρώτη δήλωσή της επισημαίνει και τα εξής :
«Γνωρίζουμε όλοι την αγάπη και την επίμονη δουλειά του πατέρα μου Θόδωρου Βλαγκούλη μένοντας πολλές φορές έκπληκτοι και εμείς στην οικογένειά του για τις δικές του προσωπικές θυσίες ώστε να είναι πάντα έτοιμος, μαχητικός και μπροστάρης στα προβλήματα του τόπου. Η πρόσκληση συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι η καλύτερη ίσως αφορμή για να συνεχίσω στη βάση που Εκείνος μου είχε μάθει να παλεύω για τον τόπο μου, ακούραστα, έντιμα, και διορατικά. Να μπορέσω να προσφέρω χωρίς περιστροφές και δισταγμούς αξιοποιώντας καθετί που μας «δίδαξε» η δική του διαρκής πολιτική δράση… Και είναι μια δέσμευση προς όλους εσάς αλλά και στον εαυτό μου να συνεχίσω να μάχομαι για την Ηλεία μας, για την Ελλάδα μας, και για την παράταξή μας έχοντας πάντα στο νου τα ηχηρά αποτυπώματα του πατέρα μου!»

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το έργο άλλαξε, έγινε ξανά καλοκαιρινό-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Και εκεί που λέγαμε πως τίποτα δεν παραπέμπει σε καλοκαίρι με τις βροχές και τις καταιγίδες να σαρώνουν τη Δυτική Ελλάδα και την Πάτρα, ήρθε η μεγάλη ανατροπή.

Το βροχερό σκηνικό άλλαξε, άρδην, ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του και το κέντρο της πόλης απέκτησε ξανά ζωή.

Το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και στις κοντινότερες και μη παραλίες.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα