Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τζώρτζης Μονογυιός: Δεν γνωρίζει η σύζυγός του για την τραγική απώλειά του

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από το τροχαίο δυστύχημα ο Τζώρτζης Μονογυιός, επιχειρηματίας και αδελφός της βουλευτού Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού και που του στοίχισε την ζωή. Από το αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκε η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για να μιλήσει για το τραγικό γεγονός: «Αγωνιούν γιατί η γυναίκα του δε γνωρίζει τι έχει συμβεί, προβληματίζονται για το πώς θα την ενημερώσουν, και για το πώς θα διαχειριστούν τα δύο του παιδιά την απώλεια… Εκείνο που θα απασχολήσει την οικογένεια θα πρέπει να είναι ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε…. Αν είναι εκείνοι που του παρέδωσαν το αυτοκίνητο, η περιφέρεια Αττικής που δεν έχει βάλει κιγκλιδώματα, και αν εμπλέκεται κάποιος άλλος γιατί είναι ένα σημείο που έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι» σημείωσε ο κ. Κούγιας.

«Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, πολύ αξιόπιστοι, που λένε ότι το αυτοκίνητο δεν πήγαινε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 75χλμ. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που υπάρχει. Ο δε οδηγός του είχε τεράστια εμπειρία… Χωρίς να κάνουμε σενάρια είναι κάποιες παρατηρήσεις» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

www.zappit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement