Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ο Ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

«Ο Ιππότης με τη σκουριασμένη Πανοπλία», ένα μυθιστόρημα, γραμμένο σαν παραμύθι συνεχίζεται στο Θέατρο Όροφως! Θέμα του το ταξίδι ενός Ιππότη, καλού και ευγενικού μα πάνω απ΄ όλα στοργικού, που εξελίσσεται σε μια διαδικασία αυτογνωσίας!

Η Πανοπλία του Ιππότη, βαριά και «σκουριασμένη», έχει γίνει πλέον αφόρητη. Γιατί είναι φτιαγμένη από τον φόβο του πόνου, την άρνηση να αγαπήσει και να αγαπηθεί, να δοθεί και να δεθεί και γενικότερα την προσπάθεια να κρατήσει μακριά ό,τι τον πληγώνει, να αποφύγει τελικά κάθε πιεστική σκέψη. Για να ελαφρύνει το βάρος, αποφασίζει να ανακαλύψει τις αιτίες. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι γνώσης που αναδεικνύει τον βασικό κανόνα της ζωής, αυτόν που είχε ξεχάσει… Να Ακούς και να Αισθάνεσαι τον εαυτό σου και τους γύρω σου!

 

Μέσα από το ταξίδι του Ιππότη, μάς δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, να ανασάνουμε, να ελευθερωθούμε και να γελάσουμε πλατιά και ανοιχτόκαρδα με την αθωότητα και την αλήθεια ενός παιδιού. Να αναζητήσουμε μια διέξοδο από τους φόβους, τις αγωνίες και τη μοναξιά μας. Να πετάξουμε τις «σκουριασμένες» πανοπλίες μας, γιατί τελικά δεν μας προστατεύουν, αλλά μας βαραίνουν.

Ο «Ιππότης με τη σκουριασμένη Πανοπλία» είναι μια παιδική παράσταση με στοιχεία όπερας για μικρούς αλλά και μεγάλους θεατές. Βασικά συστατικά της είναι  το χιούμορ, η φαντασία, το παιχνίδι, η μουσική, ο χορός, το κέφι και τα διαδραστικά σκηνικά, που μεταφέρουν τους θεατές σε έναν παραμυθένιο κόσμο!

Κάθε Σάββατο στις 17:30 και Κυριακή 11:30!

Κρατήσεις / Πληροφορίες: 2611810983, 6939835990

Για παιδιά κάθε ηλικίας! Γενική είσοδος: 9€ ενήλικες, 7€ παιδικό

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Ελένη Καραμούζη

Διασκευή: Νάνσυ Χριστοπούλου

Σκηνογραφία – Κοστούμια: Πάρης Λαλιώτης

Φωτισμοί – Ηχοληψία: Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος

Επιμέλεια κίνησης: Μαρία Ζησιμοπούλου

Ηθοποιοί: Γεωργία Αντωνοπούλου, Έφη Κεραμίδα, Μαριέττα Σαρρή

Πρωτότυπη μουσική: Άρης Βασιλείου

Συγγραφέας: Robert Fischer

Μετάφραση: Κυριακίδης Αχιλλέας

Εκδόσεις: Όπερα. Παραγωγή: Θέατρο Όροφως.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement