Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Του στοίχησαν οι απουσίες (Ολο το ρεπορτάζ και δηλώσεις των προπονητών)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων έχασε 1-0 από τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου Τηλυκράτη

Οι πολλές απουσίες που είχε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων στον αγώνα με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, στάθηκαν αρκετές για να έρθει η ήττα (1-0) στο «Πλάτων Γρηγόρης» για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Η πατρινή ομάδα, αν και έφυγε πικραμένη από τον αγωνιστικό χώρο, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου και γηπεδούχο Τηλυκράτη με τον τεχνικό Ανδρέα Παντζιαρά να εξυμνεί τον συνάδελφό του Αλέξη Σπηλιόπουλο, αλλά και τους παίκτες του Διαγόρα για το παιχνίδι τους, αφού έπαιξαν πολύ σωστά την κόντρα επίθεση δημιουργώντας «ρήγματα», με τους γηπεδούχους ωστόσο να κρατούν γερά την άμυνά τους στο πρώτο μέρος.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ… ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΡΕΦΕΡΙ

Στην επανάληψη ο Τηλυκράτης αν και είχε την υπεροχή, δεν μπορούσε να διασπάσει την «καλοδουλεμένη μηχανή» του Διαγόρα με τους παίκτες του Αλέξη Σπηλιόπουλου να χάνουν καλές ευκαιρίες με τους Σκεπετάρη (68΄) Δημόπουλο (70΄). Ωστόσο η… κίνηση που έκρινε την αναμέτρηση, ήρθε από λάθος του Κερκυραίου διαιτητή Κωνσταντίνου Γιούργα. Τι εννοούμε; Ενώ ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Βραχνεΐκων Αγκαράι στην φάση του τέρματος (75΄) είχε πέσει κάτω με κράμπα και γρήγορα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες -ενώ η μπάλα είχε βγει πλάγια- ο ρέφερι ζήτησε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου και έτσι οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία, παίζοντας γρήγορα και άνοιξαν το σκορ (1-0) με τον Αζούδη. Όσο κι αν προσπάθησαν στη συνέχεια οι παίκτες του Διαγόρα να γυρίσουν το παιχνίδι, στάθηκε αδύνατο.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Μπλατσιώτης, Πανταζής, Ντόσης, Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Τόσκα, Περιστέρης (73΄ Τσιότρας), Ταΐρης, Κολοβός (58΄Γκέτσι), Πλαστουργός (58΄ Αζούδης), Σιμόνι (84΄ Παγκαλιάνης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Αλέξης Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος (86΄ Σακελλαρόπουλος), Σιδέρης, Δημόπουλος, Βλασόπουλος Ν., Αγκαράι, Βλασόπουλος Θ., Αποστολόπουλος (74’ Σκούρτας), Σκεπετάρης (75΄ Σταθόπουλος), Αλεξανδρής, Καλλιτσουνάκης (75΄ Καραμπούλας).

 

Αλέξης Σπηλιόπουλος: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

«Παίζαμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αν και πήγαμε με 7 παίκτες μείον, είχαμε μια πολύ καλή εικόνα δεχόμενοι ένα γκολ στο 75’ που παίζαμε με δέκα παίκτες με απόφαση του διαιτητή.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ιδιαίτερα απειλητικοί ακολουθώντας την στρατηγική μας στο να βγούμε μπροστά έχοντας καλές προϋποθέσεις χωρίς όμως την τελική φάση.

Στην επανάληψη την υπεροχή είχε ο Τηλυκράτης και στα μέσα του ημιχρόνου αλλάξαμε τον σχηματισμό μας έχοντας δύο καλές ευκαιρίες. Στο 75’ όπως προανέφερα ο Αγκαράι είχε μια κράμπα και ενώ δεν ζήτησε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου ο διαιτητής τον έβγαλε για τις πρώτες βοήθειες. Εκεί μέτρησε η ικανότητα και εμπειρία του αντιπάλου και δεχτήκαμε το γκολ. Δεν το βάλαμε κάτω, βγήκαμε μπροστά και είχαμε δύο υποσχόμενες ευκαιρίες που δεν είχαν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου ενώ κερδίσαμε και κάποιους ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Αγκαράι αλλά και με την είσοδο των παικτών που βοήθησαν να γίνουμε πιο επιθετικοί. Κοιτάμε το επόμενο ματς με το Διαβολίτσι, ένα παιχνίδι ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς ερχόμαστε από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα».

 

Ανδρέας Παντζιαράς: «Μου άρεσε ως ομάδα ο Διαγόρας»

Ικανοποιημένος έμεινε από τις προσπάθειες των παικτών ο προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας Ανδρέας Παντζιαράς, ωστόσο εξήρε την αντίπαλη ομάδα και δη αυτή του Διαγόρα, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, λέγοντας: «Μου άρεσε η αντίπαλός μας, παρά τις πολλές απουσίες που είχε δεν κλείστηκε και μας… ταλαιπώρησε. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όπως εμείς οι προπονητές επιθυμούμε. Εάν τον πήγαιναν οι ευκαιρίες, ίσως να έπαιρνε αποτέλεσμα».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

14η αγωνιστική

Αίας Γαστούνης- Εθνικός Σκουλικάδου………….2-0

Τηλυκράτης- Διαγόρας Βραχνεΐκων………………1-0

Παναιγιάλειος- Αναγέννηση Άρτας……………….0-0

ΑΟ Διαβολιτσίου- Ναυπακτιακός Αστέρας ……1-0

Παναχαϊκή- Αχέρων Καναλακίου……………..(αναβλήθηκε)

ΠΑΟ Βάρδας- Αμβρακικός Λουτρού………….α.α. 3-0

Ρεπό: Παναγρινιακός.

 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

15η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου-Παναγρινιακός

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Αίας Γαστούνης

Ναυπακτιακός Αστέρας-Τηλυκράτης

Αχέρων Καναλακίου-Παναιγιάλειος

Αμβρακικός Λουτρού-ΑΟ Διαβολιτσίου

ΠΑΟ Βάρδας-Παναχαϊκή

Ρεπό: Αναγέννηση Άρτας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement