Connect with us

Ποδόσφαιρο

Όλα μηδέν στο Αίγιο

Published

on

 

Ούτε με το νέο έτος κατάφερε ο Παναιγιάλειος να δείξει διαφορετική εικόνα αφού δεν πήρε τη νίκη μέσα στο «σπίτι» του για τη 14η αγωνιστική κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας.

Η ομάδα του Αιγίου παραμείνει ουσιαστικά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 9 βαθμούς και η υποψηφιότητά του για την επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα είναι δεδομένη.

Στο πρώτο ημίχρονο τόσο ο Παναιγιάλειος όσο και η Αναγέννηση Άρτας δεν είχαν την παραμικρή φάση μπροστά από τις εστίες δείχνοντας ότι φοβόταν ο ένας τον άλλον.

Στην επανάληψη η ομάδα του Φάνη Γκέκα προσπάθησε να αντιδράσει με κάποιες ασήμαντες ευκαιρίες και ένα δοκάρι στο 76’ του Βλαχόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα το δοκάρι του Ιωαννίδη σημάδεψε ο Αλέξανδρος Παπακίτσος με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με λευκή ισοπαλία (0-0).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Σ. Αφούσι, Α. Αφούσι, Γκασίδης (89΄ Παπαδόπουλος), Ψωμαράς (80’ Ροδόπουλος), Τοκάμ, Σκούτας (46’ Βαλλιάνος), Λιάτος (46’ Βλαχόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Μπαλαούρας, Χεμπέγια, Μπουρσανίδης, Σχισμένος, Τσιλιγιάννης, Γούλας (90’ Παπαρούνης), Δ. Παπακίτσος (72’ Αλ. Παπακίτσος), Μανιώτης (83’ Παπαδόπουλος), Δημητρέλος, Αναστασιάδης (83’ Σκανδάλης), Κατσιγιάννης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement