Connect with us

Παναχαϊκή

Με την πλάτη στον τοίχο

Published

on

 

Η Παναχαϊκή δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ούτε βαθμό τουλάχιστον μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Τηλυκράτη

 

Ούτε μέρα ξεκούρασης δεν υπάρχει για τους κοκκινόμαυρους καθώς ο έμπειρος προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος μετά και την αναβολή της αναμέτρησης για την 14η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου προσπαθεί να τους κρατήσει σε εγρήγορση.

Η αγωνιστική απραξία είναι περίπου ένας μήνας μαζί και με τις διακοπές των εορτών και αυτό για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Αυτό φυσικά ο Σούλης Παπαδόπουλος το γνωρίζει καλά και γι’ αυτό καθημερινά δουλεύει με τους κοκκινόμαυρους έτσι ώστε όσο αυτό είναι εφικτό να τους κρατήσει σε εγρήγορση.

Η Παναχαϊκή δεν έχει περιθώρια για καμία απώλεια βαθμών και αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα κοιτάει σαν να είναι τελικοί αν δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως.

Ο πλέον αντίπαλός του Τηλυκράτης δείχνει να είναι μια ομάδα καλή και δύσκολα χάνει βαθμούς κυρίως στην έδρα της. Το θετικό είναι ότι η Παναχαϊκή τον υποδέχεται την 17η αγωνιστική στην Αγυιά αλλά μέχρι τότε έχει τέσσερα παιχνίδια (μαζί με τον Αχέροντα) πολύ δύσκολα να κερδίσει, εκ των οποίων τα τρία είναι εκτός έδρας.

Αρχικά μεθαύριο Τετάρτη που ταξιδεύει… στην Άρτα για την εμβόλιμη αγωνιστική (13η), όπου θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση. Εν συνεχεία για την 15η αγωνιστική πηγαίνει στην γειτονική Ηλεία καθώς φιλοξενείται από τον ΠΑΟ Βάρδας και την 16η αγωνιστική στην Μεσσηνία όπου φιλοξενείται από το επικίνδυνο Διαβολίτσι. Κάπου ενδιάμεσα η ΕΠΟ θα ορίσει και το εξ αναβολής παιχνίδι.

Όπως καταλαβαίνετε τα περιθώρια γι’ απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΤΕΡΜΑ

Το ότι η Παναχαϊκή δεν αγωνίστηκε χθες κόντρα στον Αχέροντα Καναλακίου αυτό δεν σήμαινε τίποτα για τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο που έκανε κανονικά προπόνηση το πρωί.

Αυτή φυσικά έγινε με ανοιχτές τις πόρτες παρουσία των φιλάθλων των κοκκινόμαυρων που είδαν και να νέα αποκτήματα της ομάδας.

Η χθεσινή προπόνηση είχε οικογενειακό διπλό και από αυτή απείχαν οι Μπελεζάκης και ο Κοντογιώργης που είναι τραυματίες.

Φυσικά οι κοκκινόμαυροι και σήμερα το πρωί θα προπονηθούν κανονικά αυτή την φορά στο γήπεδο του Πανεπιστημίου ενώ ρεπό αναμένεται να πάρουν την Πέμπτη μετά το εκτός έδρας ματς της 13ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Άρτας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement