Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(17/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν είτε τη δουλειά είτε την οικογενειακή εστία, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1 θα αναμοχλεύσει αυτούς τους δύο τομείς. Ενδεχομένως να νιώσεις πως κάποιοι στο περιβάλλον της δουλειάς σου κινούνται παρασκηνιακά.

Ταύρος
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1 θα αναμοχλεύσει νέα, ειδήσεις και πληροφορίες και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή. Κράτησε κοντά σου τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει απαιτητικά καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε εργασιακές εκκρεμότητες, δουλειές της καθημερινότητας και κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν άμεσα. Αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και όχι με θετικό τρόπο.

Καρκίνος
Μία εβδομάδα με έντονα συναισθήματα ξεκινά καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου – Αιγόκερου) στις 18/1 θα φέρει στο προσκήνιο κρυφές επιθυμίες, ανομολόγητα συναισθήματα και εκμυστηρεύσεις. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων είναι αυτός που θα «χρωματιστεί».

Λέων
Η εβδομάδα θα δείξει με κάθε τρόπο πως η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι επιβεβλημένη, καθώς έχουν μαζευτεί αρκετές δουλειές! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1 μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα και θυμό για κάποια ζητήματα που σε πιέζουν.

Παρθένος
Ένα προσωπικό αισθηματικό ζήτημα ή ένα θέμα το οποίο σχετίζεται με τα παιδιά θα σε απασχολήσει αρκετά για αυτή την εβδομάδα και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1 μπορεί να δημιουργήσει ένα πόλεμο συναισθημάτων.

Ζυγός
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω στις 18/1 θα φέρει με τη μορφή του «επείγοντος» ζητήματα που αφορούν τους δύο παραπάνω τομείς. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρχουν αυτή την εβδομάδα δεν ευνοούν σταθερά βήματα αλλά ούτε και αποφάσεις.’

Σκορπιός
Η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση για συναντήσεις και επικοινωνία με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάποιες συναντήσεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να κρύβουν παγίδες καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου δείχνει πως οι τόνοι θα ανέβουν.

Τοξότης
Το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 18/1. Η στενή σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα «φωτίσει» ανασφάλειες και ανησυχίες, οι οποίες μπορεί να πυροδοτήσουν αρνητικά σενάρια για καθετί που σε απασχολεί.

Αιγόκερως
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου – Αιγόκερω) στις 18/1 θα φέρει στο προσκήνιο θετικά και αρνητικά συναισθήματα, τα οποία θα σε οδηγήσουν σε σκέψεις.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μία ανασκόπηση στο πρόσφατο παρελθόν και δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις και κάποια συναισθήματα τα οποία φαίνεται πως έχεις αγνοήσει. Η Πανσέληνος θα φέρει στο φως κρυμμένα συναισθήματα αλλά και ανησυχίες σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Ιχθύες
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω στις 18/1 μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και να σε οδηγήσει σε κινήσεις οι οποίες θα είναι παρορμητικές. Να θυμάσαι πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να διαχειριστείς καταστάσεις που σε απασχολούν, αρκεί να τις δεις ρεαλιστικά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement