Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κάνει… πλάκα η Μπάρτι

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρώτο μεγάλο τουρνουά τένις της χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει στα κορτ της Μελβούρνης και μιλάμε φυσικά για το Αυστραλιανό Όπεν. Πρόκειται για το τουρνουά που «εγκαινιάζει» τη σεζόν κάθε χρόνο εδώ και πολλά χρόνια και ευελπιστούμε πως οι εκπρόσωποί μας θα φέρουν ακόμα μια διάκριση πίσω στην Ελλάδα.

Μάθε τα πάντα για τ pamestoixima.

Η πρώτη ημέρα κύλησε χωρίς εκπλήξεις και σήμερα έχουμε τη συνέχεια. Το μεγάλο φαβορί στις γυναίκες, Άσλι Μπάρτι αντιμετωπίζει τη νεαρή και ταλαντούχα Ιταλίδα Λουτσία Μπρονζέτι και θα είναι το ματς που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Α. ΜΠΑΡΤΙ: Με ένα καημό δουλεύει στα τελευταία 5-6 χρόνια η Άσλι Μπάρτι. Η Αυστραλέζα νο1 στον κόσμο, μπορεί να έχει κατακτήσει Ρολάν Γκαρός και Γουίμπλεντον, όμως το μεγάλο της όνειρο είναι η κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν, το οποίο κυνηγά από τη στιγμή που κατατάχθηκε στις κορυφαίες. Φέτος, έχει κάνει τη προετοιμασία που πρέπει για να το κυνηγήσει και στη πρεμιέρα της έδειξε πανέτοιμη με το εντυπωσιακό 6-0, 6-1 επί της Τσουρένκο. Στο 2ο γύρο έρχεται απέναντι στη Μπρονζέτι και δύσκολα θα βρει εμπόδιο, αν είναι στη μέρα της.

Λ. ΜΠΡΟΝΖΕΤΙ: Έκανε το μεγάλο βήμα στη καριέρα της πέρσι η Λουτσία Μπρονζέτι, όταν και μπήκε στο τοπ 200, αντιμετωπίζοντας μερικές από τις κορυφαίες αθλήτριες του τουρ. Η 23χρονη Ιταλίδα μπήκε στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν για πρώτη φορά στη καριέρα της περνώντας 3 εμπόδια στο προκριματικό, ενώ στο 1ο γύρο νίκησε 2-1 τη Γκράτσεβα, σε ένα πολύ επίπονο παιχνίδι. Κόντρα στη Μπάρτι ετοιμάζεται για το ματς της ζωής της, που θα της δώσει μεγάλες εμπειρίες για τη συνέχεια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα που έδειξε στη πρεμιέρα η Μπάρτι φανέρωσε τη διάθεσή της να «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται το δρόμο της προς τον τελικό. Η Ιταλίδα έχει ταλέντο, όμως η Αυστραλέζα με το 60% των δυνάμεών της θα πάρει εύκολα τη νίκη. Επιλογή τα Under 17.5 γκέιμς στον αγώνα στο 1.75 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement