Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος-Κηδεύεται ο Δημήτρης Καραμπούλης(ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεκατρείς μέρες, από την ημέρα που ο Δημήτριος Καραμπούλης άφησε την τελευταία του πνοή, με τόσο τραγικό τρόπο, καθώς απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, συγγενείς και φίλοι, θα τον συνοδεύσουν στο τελευταίο του ταξίδι.

Σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Μύλων (Μπεγουλακίου) θα γραφτεί ο επίλογος του τροχαίου δυστυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα να βρει φρικτό τέλος ο 56χρονος μηχανικός αυτοκινήτων και χωματουργικών μηχανημάτων.

Ο Δημήτριος Καραμπούλης διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων στα Δεμένικα και όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν από τους καλύτερους μηχανικούς στην Αχαΐα αλλά σε όλη την Πελοπόννησο, μα πάνω από όλα για έναν εξαίρετο άνθρωπο που δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Ηταν 6η Ιανουαρίου του 2022 όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στον δρόμο από Χρυσοπηγή προς ΛακKώματα κοντά στον Καταρράκτη και στη συνέχεια έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα ο 56χρονος να βρει τραγικό τέλος.
Το γεγονός «πάγωσε» την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνώριζαν. Ο εκλιπών ήταν ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε από μικρός στη ζωή του.

Ήταν ορφανός από πατέρα από μικρός και ο ίδιος ανέλαβε το ρόλο του προστάτη της οικογένειας. Εργάστηκε σκληρά από παιδί και ήταν στήριγμα για την μητέρα και τα αδέλφια του. Σ’ όλη του τη διαδρομή πορεύτηκε με αρχές και αξίες.
Με τη σύζυγό του Νικολίτσα απέκτησαν δύο γιους, τον Χρήστο και τον Άγγελο, οι οποίοι έμελλε να χάσουν τόσο νωρίς το στυλοβάτη της οικογένειάς τους.
Η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν με πόνο ψυχής στην τελευταία του κατοικία, όπου και θα αναπαύεται αιώνια…

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement