Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: To αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και απείθεια
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι αφαίρεσαν από αυτοκίνητο άνδρα, τον εμπρόσθιο τροχό με τα μπουλόνια και δύο ρόδες με τέσσερα μπουλόνια από έτερα οχήματα.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για ρευματοκλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.


Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ενήλικος ημεδαπός άνδρας και ένας 14χρονος ανήλικος, διότι ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από αυτοκίνητο, ένα πορτοφόλι που περιείχε 125 ευρώ και έγγραφα. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από ημεδαπή γυναίκα που κινούταν πεζή, την τσάντα της, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, δυο τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement