Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Βαγγέλη Λιόλιου

Δημοσιεύθηκε

στις

Βαρύ είναι το πένθος στην οικογένεια Λιόλιου, καθώς σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Καλαθοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχασε πλήρη ημερών τη μητέρα του Αναστασία.

Η εκλιπούσα από τον γάμο της ευτύχησε να μεγαλώσει δύο  κορίτσια και έναν γιο τον Ευάγγελο Λιόλιο, και παράλληλα είδε και εγγόνια. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Πέμπτη (20/1) στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών, ενώ η ταφή της θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Μηνά Λεύκας.

ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚ

«Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Αναστασίας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 11 π.μ. από τον παλαιό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πάτρας και ο ενταφιασμός θα γίνει στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά. Παράκληση των συγγενών της εκλιπούσης είναι αντί για κατάθεση στεφάνων, όσοι επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα στο Κοινωνικό Συσσίτιο Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «Άρτος Αγάπης» στον λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ GR7101102250000022529609665», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Προμηθέας αναφέρονται τα εξής: «Ο οργανισμός του Προμηθέα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Αναστασίας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11:00 από τον ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Θερμή παράκληση των συγγενών της εκλιπούσης είναι αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο Κοινωνικό Συσσίτιο Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «Άρτος Αγάπης» στο λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ GR7101102250000022529609665».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement