Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πατρινός ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας Πατρινός θα είναι από αύριο ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ. Ο λόγος για τον 40χρονο δικηγόρο και μέχρι τώρα διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας, Δημήτρη Μάντζο.

Ο Δημήτρης Μάντζος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1982. Σύμφωνα με πληροφορίες διέμενε στην οδό Σαρανταπόρου αλλά από πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε στην Αθήνα με την μητέρα του έχοντας ωστόσο κρατήσει οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς με την πόλη. Είναι παντρεμένος από τις 30 Ιουνίου 2012 με την δικηγόρο  Άννα Παναγιωτίδου.

Eίναι  στέλεχος της νεότερης γενιάς με ικανότητες και συμπάθειες σε όλες τις εσωκομματικές τάσεις, ο οποίος επί ημερών Φώφης Γεννηματά τοποθετήθηκε διευθυντής της Κ.Ο. Είναι δικηγόρος, διαπιστευμένος διαμεσολαβητής. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Εμπορικό Δίκαιο και υποψήφιος διδάκτωρ Νομικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απασχολήθηκε ως σύμβουλος στο υπουργείο Δικαιοσύνης και από το 2015 στη Βουλή, με κύριο αντικείμενο τα ζητήματα Δικαιοσύνης και Θεσμών.

Είναι μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής, της Γραμματείας Τομέα Δικαιοσύνης Κινήματος Αλλαγής και της Επιτροπής Θέσεων για τη Συνταγματική και Θεσμική Μεταρρύθμιση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (2016-2019)

Δίπλα στον Δημήτρη Μάντζο θα τοποθετηθεί και αναπληρωτής ή μάλλον αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου που, όπως λέγεται, θα προέρχεται από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Με την μετακίνησή του “αδειάζει” η θέση του διευθυντή της Κ.Ο., στην οποία αναμένεται να τοποθετηθεί έμπειρος πρώην βουλευτής.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement