Connect with us

Αθλητισμός

Ήρθε ο τζούνιορ Καμαλακίδης  

Published

on

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται αυτές τις ώρες ο έμπειρος παράγοντας του Αρη Πατρών Νίκος Καμαλακίδης.

Η αγαπημένη του σύζυγος, Νάνση Παπαζιάν έφερε στο κόσμο την Τετάρτη (19.1) στις 11πμ. το δεύτερο παιδάκι τους το οποίο ζυγίζει 2.800 κιλά.

Μετά την γλυκύτατη Αναστασία που είναι 4 χρόνων ήρθε και το αγόρι για την οικογένεια του Νίκου Καμαλακίδη και ήδη η ομάδα του Αρη Πατρών ετοιμάζει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Η διοίκηση του Αρη Πατρών φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον Νίκο Καλαμακίδη η οποία στην σελίδα του συλλόγου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η “ερυθρόλευκη” οικογένεια μεγαλώνει και με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έλευση του Καμαλακίδη jr., που την Τετάρτη 19/01/22 είδε το πρώτο φως της ζωής.

Το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ήρθε να γεμίσει χαρά το μέλος του Δ.Σ. και εκ των πυλώνων της ομάδας μας Νίκο Καμαλακίδη, ενώ εμείς ετοιμάζουμε ήδη την ομάδα του 2038-2039 με κλεισμένο ήδη το περιβραχιόνιο… Νίκο, να σας ζήσει, να είναι γερός και καλότυχος».

Το αθλητικό τμήμα του Gnomip αλλά και της “Γ” εύχεται στο Νίκο και την Νάνση να τους ζήσει, να είναι καλότυχος και ευτυχισμένος στην ζωή του

Ροή ειδήσεων

Advertisement