Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πλήρωσε ακριβά την αστοχία του (Ολο το ρεπορτάζ από την έντυπη έκδοση της “Γ”)

Published

on

Ο Διαγόρας δεν κατάφερε να νικήσει το Διαβολίτσι (1-1) για την 13η αγωνιστική

 Ένα παιχνίδι που ήθελε πάση θυσία να κερδίσει ο Διαγόρας. Ωστόσο οι πολλές ευκαιρίες που του δόθηκαν δεν καρποφόρησαν με αποτέλεσμα να πάρει την ισοπαλία στα Βραχνέικα απέναντι στο Διαβολίτσι για την εμβόλιμη 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου στα πρώτα 15’ της αναμέτρησης δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και δέχτηκε το γκολ από τον Μουλιάτο και αυτό όπως φάνηκε στην συνέχεια του στοίχησε.

Από κει και πέρα όμως η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει προς τους γηπεδούχους οι οποίοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Ο Αλεξανδρής τρεις φορές δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όπως και ο Αποστολόπουλος που απείλησε την αντίπαλη εστία εις διπλούν με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ της μεσσηνιακής ομάδας.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας έπαιζε τον αντίπαλό του μονότερμα και οι ευκαιρίες που έχασε είναι απίστευτες.

Ο Καραμπούλας χάνει μεγάλη διπλή ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όπως δύο ευκαιρίες έχασε και ο Σκεπετάρης. Καλή κεφαλιά του Καπετανάκη, η μπάλα δεν καταλήγει στα δίχτυα όπως και τα σουτ που επιχείρησαν από ευνοϊκή θέση Σταθόπουλος και Γεωργαντόπουλος.

Και ευτυχώς που στο 83’ ο Γιάννης Σκεπετάρης καταφέρνει να φέρει το ματς στα ίσια με τον Διαγόρα να γλυτώνει τα χειρότερα.

Να σημειωθεί ότι ντεμπούτο με την φανέλα του Διαγόρα έκανε και το νέο απόκτημα, ο Σπανός, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Αγκαράι (46’ Καπετανάκης), Σιδέρης, Δημόπουλος, Σταυρόπουλος (69’ Σταθόπουλος), Ν. Βλασόπουλος (73’ Σπανός), Αποστολόπουλος, Καλλιτσουνάκης (69’ Καραμπούλας), Θ. Βλασόπουλος (22’ λ.τ. Σκεπετάρης), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Μ. Στεφανίδης): Μερκούρι, Κρεμμύδας, Βελής, Πανόπουλος, Καντούτσης, Καλύβας, Πάγια, Κόβης, Ηλιόπουλος (90΄Τσουκαλάς), Μουλιάτος, Τσιγαρίδης (44΄Καρύδης).

 

 ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες σε γκολ

Απογοητευμένος ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο έμπειρος προπονητής του Διαγόρα Αλέξης Σπηλιόπουλος, όχι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αλλά από το ότι κάποιες από τις πολλές ευκαιρίες που είχε η ομάδα δεν του έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η νίκη με το Διαβολίτσι ήταν μονόδρομος» δήλωσε στη «Γ» ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: «Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι και δεχτήκαμε το γκολ. Από κει και πέρα χάθηκαν πάρα πολλές και καθαρές ευκαιρίες τις οποίες δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ και να χάσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Το πρόσωπο

Ο Διαγόρας μπορεί να αδικείται από τον βαθμό της ισοπαλίας με το Διαβολίτσι καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες στην έδρα του. Ωστόσο όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι το πρόσωπο της αγωνιστικής για τους Βραχνιώτες είναι ο Γιάννης Σκεπετάρης. Στο 22’ της συνάντησης ο Θ. Βλασόπουλος τραυματίστηκε με αποτέλεσμα ο Αλ. Σπηλιόπουλος να τον ρίξει στη μάχη με τον Σκεπετάρη στο τέλος να τον δικαιώνει καθώς σημείωσε στο 83’ το γκολ της ισοφάρισης.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

13η αγωνιστική

Αίας Γαστούνης-Τηλυκράτης……………………0-3

Παναγρινιακός-Παναιγιάλειος…………………3-1

Διαγόρας Βραχνεΐκων-ΑΟ Διαβολιτσίου……1-1

Αναγέννηση Άρτας-Παναχαϊκή………………..0-3

Ναυπακτιακός Αστέρας-ΠΑΟ Βάρδας………1-0

Αμβρακικός Λουτρού-Αχέρων Καναλακίου..α.α. 0-3

Ρεπό: Εθνικός Σκουλικάδου.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

15η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου-Παναγρινιακός

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Αίας Γαστούνης

Ναυπακτιακός Αστέρας-Τηλυκράτης

Αχέρων Καναλακίου-Παναιγιάλειος

Αμβρακικός Λουτρού-ΑΟ Διαβολιτσίου

ΠΑΟ Βάρδας-Παναχαϊκή

Ρεπό: Αναγέννηση Άρτας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement