Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Απέκτησε απινιδωτές- Τους παρουσιάζει την Δευτέρα στο γήπεδο του Αχιλλέα

Δημοσιεύθηκε

στις

Εδώ και αρκετό καιρό άνθρωποι της Ένωσης έψαχναν λύσεις έτσι ώστε να παραλάβουν απινιδωτές για τα γήπεδα που είναι τόσο χρήσιμοι για την ανθρώπινη ζωή.

Μετά το περιστατικό που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη με τον Κρίστιαν Ερικσον να πέφτει στο έδαφος στο παιχνίδι με τη Φινλανδία για το Euro 2020 οι άνθρωποι της Ένωσης προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να αποκτήσουν απινιδωτές για τα γήπεδα.

Ένα χρόνο περίπου μετά η Ένωση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι βρέθηκαν τρεις απινιδωτές σε άριστη κατάσταση μέσω χορηγίας.

Η προσωπική φιλία του β’ αντιπρόεδρου της ΕΠΣ Αχαΐας, Χρήστου Πλούμη με τον επιχειρηματία Κώστα Βεργή και την εταιρεία first-aid είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν οι απινιδωτές στην Πάτρα καθώς το πρώτο μέλημα της Ένωσης είναι η υγεία των αθλητών της.

Οι εν λόγω απινιδωτές θα τοποθετηθούν στο γήπεδο του Αχιλλέα, των Προσφυγικών και στο ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας».

Επίσης μεθαύριο (24/1) στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Αχιλλέα παρουσία του Ερυθρού Σταυρού θα πραγματοποιηθεί μάθημα πρώτων βοηθειών και επίδειξη του απινιδωτή στους προπονητές, παράγοντες, νοσηλευτές που δραστηριοποιούνται στο γήπεδο.

Το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα στο γήπεδο Προσφυγικών και «Α. Κάνιστρας».

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΑΚ

Ο Χρήστος Πλούμης ως αναπληρωτής αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚ μαζί με τον πρόεδρο Νίκο Παπαδημάτο γνωρίζει τον επιχειρηματία, Κώστα Βεργή και κατάφερε να εξασφαλίσει δύο ακόμα απινιδωτές για το αθλητικό κέντρο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement