Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Τα βλέμματα σε Βάρδα και Ναύπακτο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Παναχαϊκής για ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας ματς για την 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Παναχαϊκή αύριο θα «ταξιδέψει» στη γειτονική Ηλεία καθώς στην Βάρδα αντιμετωπίζει τον τοπικό ΠΑΟ. Ένα παιχνίδι που οι κοκκινόμαυροι γνωρίζουν ότι πρέπει να κερδίσουν και αν είναι σοβαροί θα το φέρουν εις πέρας με ιδιαίτερη ευκολία.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια και μόνο με τον δικό τους κακό εαυτό πρέπει να προσέχουν.

Λίγο πιο μακριά από την Πάτρα ο μοναδικός αντίπαλος της Παναχαϊκής, ο Τηλυκράτης, φιλοξενείται από τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Όλοι στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο περιμένουν το δώρο από την ομάδα του Αστέρα που είναι ικανή να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Τηλυκράτη.

Όπως έχουμε γράψει πολλάκις η Παναχαϊκή πρέπει να κοιτάει τα του οίκου της έτσι ώστε να στηρίζεται στις δικές της πλάτες γιατί ό,τι και να κάνει ο βασικός της αντίπαλος αν η ίδια δεν κερδίσει τα παιχνίδια τότε δεν θα έχει καμία τύχη.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ gnomi.p

Αρκετός ντόρος έγινε με το αν θα μεταδοθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟ Βάρδας με την Παναχαϊκή τηλεοπτικά ή όχι. Τελικά ο ΠΑΟ Βάρδας δεν συναίνεσε αφού ζήτησε κάποιο ποσό με τους κοκκινόμαυρους να μην είναι διατεθειμένοι να το δώσουν οπότε και η μετάδοση θα γίνει ραδιοφωνικά και από το gnomip.gr.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement