Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Νίκος Βετούλας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Δημοσιεύθηκε

στις

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη Θεσσαλονίκης ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας, ωστόσο ανέφερε πως η μελανόλευκη ομάδα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του Απόλλωνα είπε: «Ο Άρης κέρδισε δίκαια παίζοντας ένα παιχνίδι το οποίο λίγο πολύ περιμέναμε, δηλαδή με αρκετή επαφή, πολύ πίεση στην μπάλα οδηγώντας σε δύσκολα σουτ. Μετά από ένα σημείο έπαιξε ρόλο και η κούραση καθώς βγάλαμε ελεύθερα σουτ αλλά δεν τα βάλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο 7-8 τρίποντα ήταν ελεύθερα και δεν μπήκαν. Γενικώς είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο καθώς ξαναχτίζουμε την ομάδα μετά τις απώλειες των παικτών. Με την πάροδο του χρόνου ελπίζουμε ότι τα παιδιά που ήρθαν θα ενσωματωθούν στην ομάδα, σίγουρα όμως μας περιμένει δουλειά στην προπόνηση».

Από την άλλη, ο προπονητής του Απόλλωνα αναφέρθηκε στη στατιστική ως προς το στοιχείο που έκρινε τον αγώνα λέγοντας ότι… «δεν μπορείς να περιμένεις πολλά όταν από τα δικά σου λάθη ή τα επιθετικά ριμπάουντ ο αντίπαλος παίρνει σχεδόν το 50% των πόντων του».

Ροή ειδήσεων

Advertisement