Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ικανοποίηση από τον Σ. Παπαδόπουλο για τη νίκη  

Δημοσιεύθηκε

στις

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος από τη νίκη της Παναχαϊκής, ωστόσο προβληματίστηκε από τα λάθη των παικτών του για τα δύο τέρματα που δέχτηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Ο Νικαιώτης στην καταγωγή τεχνικός είπε: «Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ δυνατά και καλά έκανε, αλλά στα άλλα παιχνίδια που την είχα δει δεν ήταν ίδια η εικόνα και θέλω να πιστεύω πως ήταν μόνο το όνομα της Παναχαϊκής που όλοι θέλουν να την νικήσουν». Και πρόσθεσε: «Πήραμε μια σπουδαία νίκη. Οι αντίπαλοί μας είχαν δύο ευκαιρίες καλές στα πρώτα λεπτά, μετά όμως ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και ένα δεύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πει να μην κάνουμε εύκολα φάουλ, έγινε   όμως φάουλ, δεχτήκαμε την ισοφάριση και ο αντίπαλος άρχισε τις καθυστερήσεις και πίστεψε πως μπορούσε να μας κερδίσει όμως   πετύχαμε δύο γκολ που ήταν πολύ ωραία».

Και κατέληξε: «Απ’ ό,τι μου ανέφεραν οι συνεργάτες μου, το 3-2 ξεκίνησε από θέση οφσάιντ και δεν το έδωσε ο διαιτητής με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ Βάρδας να μπει πάλι στο ματς όμως εμείς πετύχαμε ένα ακόμα γκολ, ενώ ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι στο 44΄. Ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια όμως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη για να μην δεχόμαστε γκολ. Διαχειρίστηκε καλά τον αγώνα, πήραμε σπουδαία νίκη και συνεχίζουμε».

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement