Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Μετρούν δυνάμεις Μίλαν και Γιούβε

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα ντέρμπι τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο στην Ευρώπη και καθώς έχουμε μπει στη καρδιά της αγωνιστικής σεζόν, κάθε νίκη σε μεγάλο παιχνίδι θα έχει διπλή σημασία.

Έτσι και σήμερα, δε θα μπορούσαμε να μείνουμε παραπονεμένοι από το πρόγραμμα. Στο Μιλάνο, λοιπόν, η Μίλαν, που κυνηγάει την Ίντερ στη κορυφή της Σέριε Α’, υποδέχεται τη Γιουβέντους και… όποιος αντέξει!

Μάθετε τα πάντα για τα προγνωστικα champions league

ΜΙΛΑΝ: Θύμα μιας πολύ μεγάλης έκπληξης έπεσε η Μίλαν μεσοβδόμαδα, καθώς ηττήθηκε μέσα στο «σπίτι» της από τη Σπέτσια και έχασε πολύ σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου, αλλά και της 4άδας. Φυσικά, μεγάλο μερίδιο στην απώλεια αυτή είχε η απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει λανθασμένα γκολ των «ροσονέρι», οι οποίοι, όμως θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει το ματς νωρίτερα. Ο Πιόλι θα έχει επιστροφές ενόψει Γιουβέντους, σε ένα ματς που όλοι στο Μιλάνο επιζητούν τη νίκη για πολλούς λόγους. Συνεχίζουν στην Αφρική Κεσί και Τουρέ, τραυματίες είναι οι Κιάερ, Ρομανιόλι, Καλάμπρια και Τομόρι, άπαντες αμυντικοί.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Παρά την απώλεια του Σούπερ Καπ από την Ίντερ, η Γιουβέντους διατηρείται σε αρκετά καλή κατάσταση. Οι «μπιανκονέρι» διατηρούν ένα αήττητο σερί 11 αγώνων και πηγαίνουν στο Μιλάνο, έχοντας προκριθεί στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα επί της Σαμπντόρια. Η απόσταση από τη 4άδα έχει μειωθεί αισθητά, ο Αλέγκρι δείχνει να βρίσκει ένα σχήμα που ταιριάζει στο σύνολο και τα καλά αποτελέσματα έρχονται. Σημαντικές οι απώλειες των Κιέζα και Μπονούτσι για αρκετό διάστημα τώρα, δεν υπολογίζεται ο Ράμσι, «εντεκαδάτος» αναμένεται να είναι ο Ντιμπάλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πέρα από το κλασικό γόητρο που κρύβει ένα ματς σαν αυτό, Μίλαν και Γιουβέντους θέλουν τη νίκη για να μείνουν μέσα στους στόχους τους, καθώς οι ανταγωνιστές τους έχουν πιο εύκολο έργο. Οι αμυντικές γραμμές και των δυο δεν εμπνέουν σιγουριά, δείχνει λογικό το να σκοράρουν αμφότερες στο 1.71 της Novibet.

Ενημερωθείτε σήμερα στο webfreebets.com για τα μελετημένα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις, όπως επίσης και για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και το πρόγραμμα από τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |


Ροή ειδήσεων

Advertisement