Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Tα αντανακλαστικά και οι ενέργειες της Β. Σαμούρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά προκειμένου να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, η αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων ελέγχει και αποστέλλει αυθημερόν τις αιτήσεις συμπολιτών που ζητούν επανασύνδεση του ρεύματος στη ΔΕΔΔΗΕ.

Η σχετική ΚΥΑ, που δίνει τη δυνατότητα σε δεκάδες οικογένειες της πόλης που πληρούν τις προϋποθέσεις να υποβάλουν τις αιτήσεις, εντοπίστηκε από την αρμόδια αντιδήμαρχο Βίβιαν Σαμούρη, η οποία δημιούργησε έγκαιρα τον κατάλληλο μηχανισμό ελέγχου και έγκρισης των αιτήσεων, ούτως ώστε να προωθούνται άμεσα -ακόμη και αυθημερόν- στον ΔΕΔΔΗΕ.
Μάλιστα, σύμφωνα με την κυρία Σαμούρη ήδη έχουν προωθηθεί οι πρώτες εγκεκριμένες αιτήσεις και αναμένονται οι ενέργειες του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε καθημερινή επαφή με στελέχη του.
Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για την υποβολή της αίτησής τους, όπως και για λοιπές πληροφορίες, στην Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας, Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 15, 3ος όροφος και στα τηλέφωνα 2610 462053, 2610 450283 και στο e-mail: [email protected].

Ροή ειδήσεων

Advertisement