Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (23/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Κριός

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα σήμερα και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου αλλά χρειάζεται λίγη και η κατάλληλη ψυχραιμία για να τα καταφέρεις.

 

 

Ταύρος

Σήμερα καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

 

 

Δίδυμοι

Η σημερινή Κυριακή είναι πραγματικά δύσκολη για εσένα, καθώς σε βάζει στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις ή ξεκάθαρες θέσεις σε ζητήματα που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τα λόγια που θα πεις, για να αποφύγεις, όσο γίνεται, συγκρούσεις και αντιδράσεις.

 

Καρκίνος

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή, χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νόμιζες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

 

 

Λέων

Μπορεί σήμερα να βάλεις στο μυαλό σου σχέδια για το μέλλον όπου θα έχεις όλες τις πιθανότητες να πετύχεις. Προσοχή, να μην αμελήσεις κάποιες καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

 

 

Παρθένος

Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

 

 

Ζυγός

Σήμερα η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο για εσένα. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και ανακόπτουν την ανοδική σου πορεία.

 

 

Σκορπιός

Η ενέργεια που θα αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

 

 

 

Τοξότης

Η σημερινή Κυριακή δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει και όχι εκεί που προσδοκάς. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός. Θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ όσο νομίζεις.

 

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να είσαι καχύποπτος, νομίζοντας πως όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις ανοιχτό το μυαλό σου σε νέες ιδέες και απόψεις, ώστε να ανταπεξέλθεις σε μια καινούργια πραγματικότητα, που σύντομα θα αντιμετωπίσεις.

 

 

Υδροχόος

Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει ιδιαίτερα. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται χωρίς λύση. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί το κλίμα είναι ήδη πολύ τεταμένο.

 

Ιχθύες

Σήμερα θα συμβούν κάποια απρόοπτα στη ζωή σου, που θα σε αποσυντονίσουν. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσεις και προπάντων να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά βαθιά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement