Δευτέρα 23 Μαΐου 2022
Connect with us

Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Εγκλωβισμένη και χωρίς ρεύμα στο σπίτι της στα Βριλήσσια – Φωτογραφία

Δημοσιεύθηκε

στις

Η κακοκαιρία Ελπίδα αναστάτωσε  χιλιάδες συνανθρώπους μας, οι οποίοι δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στις δουλειές τους, από τα χιόνια, μένοντας για ώρες στη μέση του δρόμου. Πολλοί μάλιστα εξαιτίας του χιονιά δεν μπόρεσαν να βγουν από τα σπίτια τους.

Ανάμεσά τους και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του Mega μέσω twitter ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα Βριλήσσια, όπου και ζει μόνιμα με τα παιδιά της.

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσω instagram μας έδωσε μια πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του σπιτιού της, χωρίς ρεύμα, υπό το φως των κεριών αλλά και το αναμμένο της τζάκι.

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(23/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Aυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δύο πολύ σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη θα αλλάξουν ζώδιο περνώντας στο ζώδιό σου και στο ζώδιο του Ταύρου αντίστοιχα. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό νέο καθώς και τα δύο αυτά ουράνια σώματα θα περάσουν στα ζώδια που κυβερνούν και θα φέρουν ευκολίες στη διευθέτηση αρκετών ζητημάτων.

 

Ταύρος

H τελευταία εβδομάδα του Μαΐου κρύβει καλύτερες ημέρες για εσένα καθώς είναι γεγονός πως η έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 16/5 δημιούργησε αναταραχή και μπορεί να άλλαξε τα δεδομένα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις περισσότερο ευδιάθετος και έτοιμος να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες, όποιες και αν είναι αυτές.

Δίδυμοι

O Ερμής μπορεί να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, όμως θα τη συνεχίσει στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που θα σε βγάλει από το «μάτι του κυκλώνα» και των επικοινωνιακών παρανοήσεων. Από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει «ιδανικές» προϋποθέσεις για να φουντώσει το παρασκήνιο σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν.

 

 

Καρκίνος

Mία εβδομάδα να ευκαιρίες ξεκινά για εσένα καθώς έχοντας αφήσει πίσω την έκλειψη της 16ης Μαΐου φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε μελλοντικά θέματα και στόχους, χωρίς εμπόδια από το παρελθόν. Στις 23/5 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που δείχνει πως θα σε θυμηθούν «άσπονδοι» φίλοι αλλά και πρόσωπα τα οποία έχεις να δεις και να ακούσεις για καιρό.

 

 

Λέων

Kάποια παρελθοντικά επαγγελματικά ζητήματα φαίνεται πως θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου από τις 23/5 φέρνοντας γεγονότα του επαγγελματικού παρελθόντος στο παρόν.

 

 

 

Παρθένος

Eίναι γεγονός πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε έχει επηρεάσει αρκετά καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου και κάθε φορά που γίνεται ανάδρομος, η επιρροή του σε εσένα είναι ακόμα πιο έντονη. To πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, είναι κάτι που μπορεί να φέρει πίσω και ένα παλιό σου γνωστό, ένα φίλο που έχετε απομακρυνθεί, αλλά και έναν έρωτα του παρελθόντος.

Ζυγός

Τα αστρολογικά νέα αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν από τις 23/5 καθώς ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στον Ταύρο. Από τη νέα του θέση θα μειώσει το ενδιαφέρον σου προς τις αισθηματικές σου υποθέσεις (το οποίο ήταν αυξημένο όσο βρισκόταν στο ζώδιο των Διδύμων) και θα το στρέψει σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα.

 

Σκορπιός

Το πέρασμα του Ερμή -όντας ανάδρομος- στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/5 ανοίγει την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας και στρέφει την προσοχή σου σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, ένας παλιός γνώριμος ή ένας πρώην συνεργάτης σου.

 

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις πως η επικοινωνία με τους άλλους και οι συναντήσεις που θα έχεις θα γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του όμως από τις 23/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου -δεν θα είναι απέναντί σου- κάτι που θα προσφέρει ανακούφιση και λιγότερα εμπόδια στην επικοινωνία, τις συναντήσεις και όλα αυτά που έχεις κανονίσει για αυτές τις ημέρες.

 

 

Αιγόκερως

Φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο προσωπικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα, ίσως και ένα φλερτ που έχει προκύψει ή θα προκύψει μέσα σε αυτές τις ημέρες. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του όμως από τις 23/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, αναμοχλεύοντας παλαιότερα ειδύλλια, κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες να σε απασχολήσει ξανά κάτι από το παρελθόν.

 

 

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ασχοληθείς και να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και αφορούν υποχρεώσεις. Ο Ερμής θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του όμως από τις 23/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που φέρνει κάποιες «ξεχασμένες» οικογενειακές υποχρεώσεις στο προσκήνιο, με μεγάλες πιθανότητες διευθέτησης τους.

 

 

Ιχθύες

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την αλλαγή θέσης του Ερμή καθώς -όντας σε ανάδρομη πορεία- θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα και φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις ένα τηλέφωνο κάποιο παλιό γνωστό σου ή ένα φίλο σου που έχεις να δεις για καιρό.

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (22/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Κριός

Σήμερα η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, αρκεί να τα προγραμματίσεις σωστά και να τα οργανώσεις κατάλληλα

 

Ταύρος

Σήμερα μην δείχνεις σήμερα δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό.

 

 

Δίδυμοι

Σήμερα, θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις κάποιες αλλαγές σε όλα αυτά, που σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις το μεταξύ σας κλίμα. Κάνε υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

 

Καρκίνος

Η δυναμικότητα που έχεις σήμερα είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορες υποθέσεις που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό για να βελτιώσεις την διάθεσή σου!

 

Λέων

Μπορείς σήμερα να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ότι καταπιαστείς, θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν, είναι πολλές και σημαντικές.

 

Παρθένος

Σε καταστάσεις που θεωρούσες σχεδόν δεδομένες μέχρι τώρα, αυτήν την Κυριακή μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω! Ίσως μάλιστα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να βρίσκεις λύσεις για τους υπολοίπους, αλλά όχι για σένα. Απλώς είναι λίγο περίεργες οι συνθήκες, διαφορετικά δεν θα πελάγωνες έτσι εύκολα. Ανασκουμπώσου και όλα θα πάνε καλά.

 

 

Ζυγός

Οι πλανήτες είναι καλοί μαζί σου σήμερα. Πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά τους και να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις που δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς τους αρμόζει. Μην γίνεσαι επίμονος και δες τα ζητήματά σου και από μια άλλη οπτική γωνία.

 

Σκορπιός

Το τελευταίο διάστημα επικρατούσε σύγχυση μέσα σου, όμως σήμερα αυτό αλλάζει εντελώς και θα ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη ζωή σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αποφορτιστείς από την πίεση που δεχόσουν. Επομένως, όλα στη ζωή σου είναι τακτοποιημένα και ήρεμα, άρα κάνε μια παύση και απόλαυσέ το.

 

Τοξότης

Η μέρα, θα σε φέρει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που έχουν να σου πουν ενδιαφέροντα πράγματα. Άκουσέ τους προσεκτικά και μην βιαστείς να επιμείνεις στις δικές σου απόψεις γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξεις ρότα και να δεις ότι μπορείς να πλησιάσεις πιο γρήγορα τους στόχους σου ακολουθώντας νέους δρόμους.

 

 

Αιγόκερως

Μην αφήσεις τον εκνευρισμό από κάποιες καθυστερήσεις να σε κυριεύσει σήμερα και να σου δημιουργήσει πρόβλημα και στους τομείς που πηγαίνουν καλά. Δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και μην παρασύρεσαι σε μελαγχολικές διαθέσεις. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά αν επιδιώξεις να ξεκουραστείς και λίγο, γιατί σου χρειάζεται.

 

 

Υδροχόος

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα. Θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα νιώσεις καλύτερα χάρη σε κάποια ευχάριστα γεγονότα. Το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορες ταχύτητες και όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν τώρα υλοποιηθούν.

 

Ιχθύες

Η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει χωρίς ενέργεια, αγαπητέ Ιχθύ, με αποτέλεσμα να μην κάνεις όλες τις δουλειές που είχες υπολογίσει. Με αυτό τον τρόπο θα αφήσεις να μαζευτούν πολλές υποχρεώσεις και θα πιεστείς στο μέλλον. Καλό είναι να βρεις τη δυναμικότητά σου, γιατί κινδυνεύεις να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

 

Περισσότερα

Lifestyle

Facebook: Αυτές είναι οι εφαρμογές που κλέβουν κωδικούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μήνυμα γνωστό: «κάποιος προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό σου στο Facebook». Ωστόσο εσύ δεν έχει δώσει σε κανέναν τους κωδικούς σου. Για να είσαι σίγουρος όμως αλλάζεις κωδικό.

Λίγες μέρες αργότερα το ίδιο μήνυμα: «κάποιος προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό σου στο Facebook». Τώρα είσαι σίγουρος ότι δεν το έχεις δώσει πουθενά.

Άρα κάτι άλλο συμβαίνει. Μήπως κάποια εφαρμογή προσπαθεί να σου υποκλέψει τους κωδικούς;

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατη έρευνα της Trend Micro αναφέρεται σε περισσότερα από 200 εφαρμογές, οι οποίες παρουσιάζουν κακόβουλη συμπεριφορά καθώς εξαιτίας του Facestealer spyware που διαθέτουν υποκλέπτουν κωδικούς Facebook.

Εκτός από αυτό, η γνωστή εταιρεία κυβερνοασφαλείας ανακάλυψε και περισσότερα από 40 fake cryptocurrency miner apps τα οποία προσπαθούν να υποκλέψουν κρυπτονομίσματα και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες χωρίς κανενός είδους άδεια εκ μέρους του χρήστη. Αυτές είναι ορισμένες εφαρμογές που πρέπει να αφαιρέσεις άμεσα.

Δείτε κάποιες από τις εφαρμογές

Daily Fitness OL

Enjoy Photo Editor

Panorama Camera

Photo Gaming Puzzle

Swarm Photo

Business Meta Manager

Cryptomining Farm Your own Coin

Πρόκειται για εφαρμογές που αναφέρονται ως παράδειγμα από την TrendMicro που θα πρέπει αφενός να αφαιρέσεις και αφετέρου να μην κατεβάσεις ξανά τέτοιου είδους apps.

Το ευχάριστο τουλάχιστον είναι ότι όλες αυτές οι εφαρμογές καθώς και εκείνες που δεν δημοσιεύθηκαν από την Trend Micro έχουν αφαιρεθεί από το Play Store.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα